Tarih: 14.06.2024 13:39

KUTLU PARTİ KURULDU

Facebook Twitter Linked-in

Türk Tarih Kurumu eski Başkanı ve İyi Parti eski Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, Kutlu Parti’yi kurmak için kuruluş başvurusunu yaparak dilekçesini verdi.Genel Başkan Yusuf Halaçoğlu, kurdukları Kutlu Parti’nin kısaltmasının bulunmadığını vurgulayarak "Kutlu Parti kuruluş başvurusunu yaptık. Ülkemize hayırlı ve kutlu olsun" dedi.

Genel başkanlığını Türk Tarih Kurumu eski Başkanı ve İyi Parti eski Milletvekili Yusuf Halaçoğlu’nun yaptığı Kutlu Parti kuruluş başvurusu yapılarak Halaçoğlu tarafından dilekçesi verildi. 
Genel Başkan Yusuf Halaçoğlu, "13 Haziran Perşembe günü saat 14.00’te Kutlu Parti kuruluş başvurusunu yaptık. Ülkemize hayırlı ve kutlu olsun" dedi.

Partinin amblemi halkında da bilgiler veren Halaçoğlu, “Güneş yeniden doğuyor. Bütün karanlıklar sona erecek yeni bir güne başlıyoruz nevruz gibi. İkincisi üstündeki gördüğünüz hayat ağacıdır ama Türk motifli bir hayat ağacı. Alttaki siyah baklava olarak gördüğünüz geçmiştir. Üstte ki açık olan baklavada gelecektir. Güneşin yeniden doğuşu ile yeni bir güne başlangıç anlamına geliyor. Nevruz diyoruz ya hani kutlamalar yapılıyor.  Nevruz’un bir başka şekli. Üstündeki ağaçta hayat ağacıdır. Dalları Türk kilim motifleridir. Dikkat ederseniz. Turkuazda yeni Türk rengidir biliyorsunuz” dedi.
 Kutlu Parti’nin kısaltmasının olmadığını üstene basarak söyleyen Yusuf Halaçoğlu, “Kutlu Parti’nin kısaltması yoktur. Onu özellikle belirtmek istiyorum. Doğrudan doğruya Kutlu Partidir” diye konuştu. 
 Yusuf Halaçoğlu, mümkün olduğunca partiye üye yapmak istediklerini belirterek, “Onların aidatları ile onların destekleri ile parti ayakta duracak” dedi. Haber Merkezi 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —