Marius Sumudica’dan tutunda, Aykut Kocaman, Samet Aybaba, Mehmet Altıparmak, Tamer Tuna, Ersun Yanal aklınıza gelebilecek ne kadar boşta hoca var ise sarı kırmızılı takımın potansiyel hocası olarak gündemi girdi.
Kayserispor beklentileri boşa çıkarttı…
Süper Lig'in 8.haftasında sahasında oynadığı Hatayspor maçını kaybeden Hes Kablo Kayserispor'da moraller bozuk.
Basın sözcüsü Mustafa Tokgöz, "Hatayspor'u tebrik ediyorum. Bizim kazanmamız gereken maçtı. Maalesef 3 puanı kaybettik. Tabi ki bunun sorumluları var. Verilecek cezalar var" derken bir anlamda geleceğe yönelik farklı mesajlar vermiş oldu.
Bayram Bektaş için haftalardır çalınan istifa davullarına rağmen henüz B-C hatta D-E Planını hazırlamamak veya hazırlıksızmış gibi davranarak işi Hatayspor maçının sonrasına ötelemek ve Kupa galibiyeti ile avunmak sarı kırmızılı takıma en ağır 3 puanlık bir mağlubiyete daha mal oldu.
Bu arada şu andaki görevde bulunak isimlerin hepsi de topun ağzında hiç kuşku yok ki.
TARAFTAR İSTİFA İSTİYOR
Bu tür olaylarda hep böyle olur.
Birilerinin kellesi istenir.
Bayram Bektaş gitti.
Peki ya diğerleri.
Bu takımı oluşturanlar.
Hiç mi onların kabahati yok?
Hes Kablo Kayserispor taraftarı, Hatayspor maçında Sportif Direktör Bülent Bölükbaşı için istifa çağrısı yaptı. Hatayspor maçının ikinci yarısında sarı kırmızılı taraftarlar istifa sloganları attı.
Hes Kablo Kayserispor taraftarı, maçın 76.dakikasında "Söylesene Bülent bize. Takım niye oynamıyor" sloganları atarken maçın 85.dakikasında ise "Bülent istifa. Bölükbaşı istifa" sloganları ile Kadir Has Stadı tribünlerinden protestolarını dile getirdi.
BÜYÜK GÜN BUGÜN…
Samet Aybaba hayırlı olsun.
Daha önce de gelmişti hoca.
Geçen sezon neden 17 gün çalışıp görevi hangi gerekçelerle bıraktığını kamuoyuna anlatır ve ilk günden güven sorunu yaşamaz ise elindeki mevcut kadro ile daha önceden talebesi Fernandes’e vereceği sorumluluk ile taze bir kan olarak, yepyeni bir ruh ile sarı kırmızılı takıma kritik süreçte önemli hizmetler verebilir.
Aybaba ile ilgili bu serimizde de bazı hatırlatmalar ve saptamalar yapacağız önümüzdeki günlerde.
FATURAYI ONA KESTİLER
Öte yandan Süper Lig'in 8.haftasında sahasında Hatayspor ile karşılaşan ve müsabakayı tek golle kaybeden Hes Kablo Kayserispor'da mağlubiyetin faturası Pedro Henrique'nin gördüğü kırmızı kart olarak gösteriliyor.
Hes Kablo Kayserispor Basın sözcüsü Mustafa Tokgöz, Hatayspor maçında kırmızı kart gören Pedro Henrique'ye ceza verilmesi için yönetime öneri getireceğini söyledi.
Maçın kırılma anı olarak Pedro Henrique'nin gördüğü kırmızı kart olduğunu söyleyen Mustafa Tokgöz, "Her ne olursa olsun, böyle profesyonel bir oyuncu defansa yardım etmek amacıyla da olsa o kartı görmemeliydi. Ben şahsen bu karttan ötürü Pedro'ya ceza verilmesi için yönetim kuruluna öneride bulanacağım" ifadelerini kullandı.
HUYLU HUYUNDAN VAZGEÇMİYOR
Daha önce de gördüğü kartlarla sorun olan Hes Kablo Kayserispor'un Brezilyalı futbolcusu Pedro Henrique gelenek olduğu üzere yine özür diledi.
Geldiği günden buna 2019-2020 sezonunda hırçınlığı ve sakatlıkları ile sorunlu bir oyuncu olan ve geçen sezonda 26 maç 2.028 dakika süre alan Pedro Henrique takımın en çok sarı kart gören oyuncusu oldu.
Kayserispor'da 2 kez kırmızı kart gören Pedro Henrique en çok sarı kart gören isimlerin başında gelerek (8) kez sarardı.
Attığı 10 golle takımın en golcü oyuncusu olarak geçen sezonu tamamlayan ve son Hatayspor maçı sonrasında da Hes Kablo Kayserispor takımının en önemli oyuncularından birisi olan Pedro Henrique, sarı kırmızılı camiadan özür diledi.
Hatayspor ile oynanan Süper Lig maçında çift sarı kart görerek maçın 54.dakikasında kırmızı kart ile oyun dışı kalan Pedro Henrique, müsabaka sonrasında sosyal paylaşım sitesindeki hesabından özür yazısı yayınladı. Devam Edecek