İBRAHİM PEKBAY

Tarih: 20.09.2024 11:36

Bİ Şİ OLMAZ İMİŞ…

Facebook Twitter Linked-in

Hatırlar mısınız? 

Zamanın aileden sorumlu Bakanı, Ensar Vakfı’nda yaşanan cinsel taciz olayı üzerine “Bir kereden bir şey olmaz” fetvasını vermişti.

Yetmemişti…

Başı sarıklı, ayağı çarıklı, cübbesi üstünde, sakalı yerinde birisi de çıktı, “Bu taciz değil bademleme” dedi.

Oysa “Bademleme” pedofilinin masum(!) adı. Yani çocuklarla eğleşmeye verilen isim, tecavüz ya da taciz değil. Çocuk tecavüzcülerinin, tecavüze verdiği isim, bir başka deyişle sübyancılık…

Peki, Pedofili ve sübyancılık ne demek?

Pedofili ya da sübyancılık, belirli yaştaki bir kimsenin ergenlik öncesi çocukları cinsel açıdan çekici bulması ve cinsel eğiliminin çocuklara yönelik olmasına neden olan psikoseksüel rahatsızlık. Bu rahatsızlığa sahip kişilere pedofili ya da sübyancı denir.

Buradan yola çıkarak, Narin konusundandan öte, çünkü Narin’e ne olduğunu henüz bilemiyoruz, Türkiye’de yaşanan ve sayıları bilemediğimiz kadar taciz olayının çok olduğunu düşünüyoruz.

Narin Kız, bu cümleden mi, bir aydır henüz çözemediler nedense, bilemiyoruz…

XXX

Değerli okurlar…

Her hangi iktidar olursa olsun, temel görevlerinden birisi de ülkenin geleceğini, Anayasa’nın başlangıç ve ilk dört maddesi gereğince korumaktır.

Gelecek ise, bugün her türlü taciz ve vuruk (Travma) altında olan çocukların, bütün kötülüklerden uzak, yine Anayasa hükümleri çerçevesinde çağdaş eğitimi eşit koşullarda almaları ile mümkündür.

Ne var ki korumasız ve özellikle kız çocuklarını yok sayan zihniyet ile bir yere de varmak mümkün değildir.

Bu türden olayların en kısa zamanda çözülüp, suçluların ama, fakat, lakin, sizden, bizden, onlardan gibi uyduruk nedenlerin ardına saklanmadan cezalandırılması gerekir…

Hem de en ağır ceza ile…

İyi hal indiriminden…

İnfaz indiriminden...

Çıkabilecek af indirimlerden yararlanmamak kaydı ile en ağır ceza verilmelidir.

Ayrıca…

Bu türden olayların çözümünün haftalarca sürüncemede kalmadan çözülmesi için, Emniyet ve Jandarma teşkilatlarının ortaklaşa çalışmaları, senin bölgen karışma, benim bölgem karışma gibi anlamsız çalışmalara olanak verilmemelidir.

Hatta Emniyet Müdürlükleri içindeki çeşitli birimlerin ihtisas alanına girebileceği için ortaklaşa çalışmalar yürütülmelidir.

Sanıyorum ancak…

Bu yazıyı okuduğunuzda, Narin Kız olayı çözülmüş, failler bulunmuş olabilir.

Bulunamamış ise zaten be aklımız ile alay edildiğini düşüneceğim artık.

Ama sizden istediğim şu…

Bugünün ışığı altında, geleceğe yön verecek davranışlar içinde olun ve o davranışları da lütfen destekleyin. Çünkü ülkenin geleceği, çocukların sağlıklı ve huzurlu, bilgili, endişesiz, geleceğe emin adımlarla yürüyen, yürekli nesillere ihtiyacı var.

Bu yazınızla da “Bi şi olmaz” düşüncesinde olanların artık önlerine bakıp düşünmeleri gerekir. “Bademleme” diye savunanların da aklını başına alması devletin takibine girmelidir.


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —