Yerinde tespit anında çözüm

TALAS BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA YALÇIN TARAFINDAN BASİT BAKIM-ONARIM İŞLERİNİ YERİNE GETİRMEK AMACIYLA HAYATA GEÇİRİLEN ‘ONARIM TİMİ’ 2 HAFTADA 100’DEN FAZLA ONARIM ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRDİ.TALAS BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA YALÇIN TARAFINDAN BASİT BAKIM-ONAR

YAŞAM 14.09.2022 13:55:36 0
Yerinde tespit anında çözüm
Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın tarafından basit bakım-onarım işlerini yerine getirmek amacıyla hayata geçirilen ‘Onarım Timi’ 2 haftada 100’den fazla onarım çalışması gerçekleştirdi.

Gerek Olay Yeri İnceleme Ekipleri tarafından tespit edilen eksiklikleri gerekse de vatandaşların iletişim merkezine ulaştırdıkları talepleri anında değerlendiren Onarım Timleri birçok noktada küçük eksiklikleri kısa sürede çözüme kavuşturmaya devam ediyor. Basit problemlere anında çözüm üretmek amacıyla kurulan Onarım Timleri sayesinde, daha büyük problemlerin oluşmasının önüne geçerek zamandan ve maliyetten tasarruf sağlanırken, vatandaşlar için de konforlu ve güvenli ortamın sürekliliği sağlanmış oluyor.
4 ayrı ekip halinde ilçe genelinde hizmet veren Onarım Timleri, kurulduğu günden bu yana gerek olay yeri inceleme ekiplerinin tespit ettiği konulara gerekse de vatandaştan gelen taleplerin tamamına anında yanıt vererek tamir ve tadilat işlerini yerine getirdi. Şimdiye kadar 100’den fazla işi tamamlayan tim, kilitli parke ve bordür tamiratından engelli rampası düzenlemesine, tabela düzeltme işinden temizlik ve küçük boyama işlerine kadar çeşitli konularda ortaya çıkan eksiklikleri gidererek ilçe sakinleri için daha güvenli ve konforlu bir ortam oluşturuyor.
Yorum

GENÇ, DEVELİ ESNAFININ SORUNLARINI DİNLEDİ

MHP’LİLER İFTARDA BULUŞTU

YRP YAHYALI İLÇE BAŞKANLIĞNDA DEVİR TESLİM

ÜMİT ÖZDAĞ KAYSERİ’DE İFTARA KATILACAK

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP KOCASİNAN’DAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

VATAN PARTİSİNDEN İTTİFAK ÇAĞRISI

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI