YENİ MAHALLESPOR 1957 FUTBOL AKADEMİ START VERDİ

İlimizin en köklü sportif kulüplerinden birisi olarak dikkat çeken Yeni mahallespor takımı yeni açtığı 1957 Futbol Akademisi ile de büyük ses getirmeye hazırlanıyor.

SPOR 12.05.2024 12:08:00 0
YENİ MAHALLESPOR 1957  FUTBOL AKADEMİ START VERDİ

İlimizin en köklü sportif kulüplerinden birisi olarak dikkat çeken Yeni mahallespor takımı yeni açtığı 1957 Futbol Akademisi ile de büyük ses getirmeye hazırlanıyor.

Geleceğin yıldızlarını yetiştirmek ve Türk futboluna kazandırmak için yola çıkan ve yeni yönetim kurulu başkanı Alptekin Coşkun liderliğinde yeni bir yapılanmaya giren ekip yılların tecrübesi Selahattin Asma’nın da önemli katkıları ile iddialı bir start verdi.

YENİ MAHALLE SPOR AKADEMİ PARLIYOR…

Geride kalan 31 Mart Yerel seçimlerinde Sümer mahallesini de içine alan Yenimahalle’de olan geniş nüfusa paralel olarak daha da zengin bir genç nüfusa sahip olan Yenimahalle’de Yeni mahallespor 1957 Futbol Akademisi geleceğin yıldızlarını futbolumuza kazandıracak, hem ilimizin hem de ülkemizin gururu olacak. 

Kırmızı beyazlı kulüp Gazi Coşkun’un kardeşi başkan Alptekin Coşkun ve Selahattin Asma tarafından yönetiliyor.

BAŞKAN ALPTEKİN COŞKUN İDDİALI…

Kırmızı beyazlı takımda genç Başkan Alptekin Coşkun’un hedefleri büyük.

 9.03.2024  Tarihinde yapılan genel kurul sonrasında Kayseri 2. Amatör Küme B Grubu'nda mücadele eden Yeni Mahallespor Kulübü'nde yeni başkan Alptekin Coşkun olurken, genç başkan hedeflerini büyük koydu. 

1957 yılında kurulan ve Kayseri amatör camiasına birçok hizmet ederek sporcu, antrenör yetiştiren Yeni Mahallespor Kulübü gelecekten umutlu.                                     

 Yeni Mahallespor Kulübü Başkanı Alptekin Coşkun; "Bizler göreve yeni geldik. 

Yenimahallespor 1957 Futbol Akademisi ile de elimizden gelenin en iyisini yaparak Yeni Mahallespor’u daha iyi yerlere getireceğiz. Kuruluşundan bugüne kadar bu takım hizmet eden herkese çok teşekkür ederim. " dedi. 

Yeni Mahallespor Kulübü'nde yapılan seçim sonrası yönetim kurulu şu şekilde oluştu; Alptekin Coşkun (Başkan), Ahmet Demircioğlu, Enes Kayış, Hanifi Işık, Serkan Özkara ve Çağatay Ararat. 

Öte yandan Yeni Mahallespor Kulübü ligin 12. Haftasında Erkilet 1 Nolu Stadı  Saat 14:00 gurubunun güçlü takımı Ömürspor ile karşı karşıya gelecek. 

TECRÜBELİ TEKNİK ADAMLAR…

Yeni mahallespor 1957 Futbol Akademisi  ile ilgili olarak bir açıklamada bulunan Selahattin Asma, Yenimahalle de Hedef Halı sahada Cumartesi 4 saat ve  Pazar 4 saat olmak üzere haftada 8 saat 4 farklı gurup halinde  çalışmalarının 100’e yakın minik sporcu ile devam ettiğini söyledi.

Deneyimli hocalar Seyit Yoldaş, İsa Akın ve Mehmet Çay nezaretinde  devam eden çalışmalar kapsamında yaklaşık guruplar 20’şer kişi olup 5. Gurubu da akacak olan akademi daha 1 ayı doldurmadan 100 kişiye ulaşmış oldu. 

Bu sene yeni başladığı için futbol takımları sadece A takım olarak sezonda faaliyet gösterirken, seneye altyapı tüm gurup müsabakalara katılacak.

Bu arada 2. Amatör kümede mücadele eden A takım antrenmanları Salı Argıncık ve Perşembe Erkilette yapıyor.  

Yeni mahallespor 1957 Futbol Akademisinin minik yeteneklerini tecrübeli teknik adamlar 4 gurubu da sıra ile A takim antrenmanlarına davet ederek gelişim süreçlerine katkıda bulunuyorlar. 

FUTBOL AKADEMİSİNDE AYRICA…

Sportif faaliyetlerin yanı sıra ayrıca Yenimahallespor 1957 Futbol Akademisinde minik sporculara ehil hocalar tarafından Faaliyetler kapsamında Fiziksel gelişim desteği, Zihinsel gelişi desteği, Beslenme eğitim desteği, Çeşitli sosyal faaliyetleri de sunularak gelişim süreçlerine pozitif katkı sunuluyor. 

Amaç ileriye dönük iyi bir alt yapı ve başarılı bir organizasyonu hayata geçirerek hem mahalle sakinlerine hem de ilimize en iyi hizmeti sunabilmek. 

FUTBOL AKADEMİSİNE 

NASIL ULAŞABİLİRSİNİZ?

Yenimahalle Spor kulübü Sümer mahallesi 3542. sokak No: 42/a Kocasinan kayseri adresinde faaliyetlerini sürdürüyor.

Antrenman adresi ise Hedef halı Saha Sümer mahallesi 12. cadde Kocasinan/Kayseri 

Kayıt Sorumlusu Bekir Cesur, İrtibat telefonu 0530 330 19 57

instagram: yenimahallespor 1957 ve whatsaap hatı ise sürekli aktif. MUSTAFA CENGİZ

 

 

 

 


AK PARTİ DÖRT İLÇEDE KONGRE YAPTI

MHP’NİN YENİ İL VE İLÇE YÖNETİMLERİ TANITILDI

BURKAY  FERAH MELİKGAZİ İLÇE YÖNETİMİNDE

AK PARTİ BÜNYAN, İNCESU VE YEŞİLHİSAR’DA KONGRE YAPTI

CHP’DE FLAŞ GELİŞME... KESKİN, TURAN ARIK LEHİNE ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ

ÖZHAN, İYİ PARTİ’DEN İSTİFA ETTİ

İYİ PARTİ YENİ YÖNETİM KURULU İLK TOPLANTISINI YAPTI

BURSA MİLLETVEKİLİ KAYSERİLİ TÜRKOĞLU İYİ PARTİYİ ZİYARET ETTİ

MHP’DE ÜÇ BAŞKAN GÖREVİ DEVRALDI

MHP’DE DEPREM… İL BAŞKANI SEYİT DEMİREZEN İLE KOCASİNAN İLÇE BAŞKANI HACI ALİ DOĞAN GÖREVDEN ALINDI