YENİ MAHALLE SPOR AKADEMİ BAŞARI MADALYASI DAĞITTI

Yeni Mahalle Spor Başkanı Alptekin Coşkun, geleceğe en güzel yatırımı yaptıklarını ve Akademi ile haklı gururunu yaşadıklarını söyledi.

SPOR 12.09.2024 15:12:00 0
YENİ MAHALLE SPOR AKADEMİ BAŞARI MADALYASI DAĞITTI

Yeni Mahalle Spor Akademi başarı madalyası dağıttı.

Yeni Mahalle Spor Akademi geride kalan hafta sonunda düzenlenen tören ile öğrencilerine yeni eğitim öğretim yılı öncesi akademik başarı madalyası dağıttı.

Yeni Mahalle Spor Başkanı Alptekin Coşkun ve yönetim kurulu Yeni Mahalle Spor Akademisinde eğitim gören minik çocuklara okul öncesi başarılar diledi ve madalya takdim ettiler.

HAKLI BİR GURUR YAŞIYORUZ

Yeni Mahalle Spor Başkanı Alptekin Coşkun, geleceğe en güzel yatırımı yaptıklarını ve Yeni Mahalle Spor Akademi sayesinde yepyeni yetenekleri hem keşfettiklerini hem de sporumuza kazandırmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi. 

Yeni Mahalle Spor Başkanı Alptekin Coşkun, bu akademi sayesinde uzun vadede hem daha güçleneceklerini hem de yıldız oyuncu sıkıntısı çekmeyeceklerini müjdeledi. 

Yeni Mahalle Spor Akademi Hocası İsa Akın ve ekibi çocuklara hafta içi derslerine futboldaki gibi çok çalışıp eğitimin önce derslerinde hafta sonu ise hep beraber akademide başarı getireceğine inandığını söyledi.

 Veliler tarafından Nisan ayından bu yana çocukları hafta sonu Cumartesi ve Pazar soğuk sıcak demeden sabahın erken saatlerinde getirip destek oldukları kulübe güvendikleri hocalara ise inandıkları için teşekkür etti.

AKADEMİ DEVAM EDECEK…

Yeni Mahalle Spor Akademi yeni sezonda hafta sonları aynı yaş grupları şeklinde akademik eğitime devam edilecek. Yeni Mahalle Spor Akademi Hocası İsa Akın, geride kalan süreçte iyi bir dönem geçirdiklerini ve geleceğin yetenekli isimlerinin bir adım daha kat ettiklerini ve verilen temel eğitim sonrasında miniklerin artık müsabaka tecrübelerini artırmak için liglere katılmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi. MUSTAFA CENGİZ 

 

 


AK PARTİ DÖRT İLÇEDE KONGRE YAPTI

MHP’NİN YENİ İL VE İLÇE YÖNETİMLERİ TANITILDI

BURKAY  FERAH MELİKGAZİ İLÇE YÖNETİMİNDE

AK PARTİ BÜNYAN, İNCESU VE YEŞİLHİSAR’DA KONGRE YAPTI

CHP’DE FLAŞ GELİŞME... KESKİN, TURAN ARIK LEHİNE ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ

ÖZHAN, İYİ PARTİ’DEN İSTİFA ETTİ

İYİ PARTİ YENİ YÖNETİM KURULU İLK TOPLANTISINI YAPTI

BURSA MİLLETVEKİLİ KAYSERİLİ TÜRKOĞLU İYİ PARTİYİ ZİYARET ETTİ

MHP’DE ÜÇ BAŞKAN GÖREVİ DEVRALDI

MHP’DE DEPREM… İL BAŞKANI SEYİT DEMİREZEN İLE KOCASİNAN İLÇE BAŞKANI HACI ALİ DOĞAN GÖREVDEN ALINDI