Yeni kısıtlamanın ilk gününde Kayseri’de sokaklar boş kaldı

DÜN CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN KATILDIĞI KABİNE TOPLANTISININ ARDINDAN AÇIKLANAN YENİ KISITLAMALARDA, HAFTA İÇİ SAAT 21.00 İLE 05.00 ARASINDA SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI, BUGÜN BAŞLADI.DÜN CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN KATILDIĞI KABİNE TO

YAŞAM 1.12.2020 22:50:25 0
Yeni kısıtlamanın ilk gününde Kayseri’de sokaklar boş kaldı
Korona virüs tedbirleri kapsamında başlayan kısıtlamanın ardında Kayseri’de cadde ve sokaklar boş kaldı. Polis ekipleri kentin belirli yerlerinde uygulama yaparken sessizliğe bürüne caddeler ve meydan havadan görüntülendi.

Dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı kabine toplantısının ardından açıklanan yeni kısıtlamalarda, hafta içi saat 21.00 ile 05.00 arasında sokağa çıkma kısıtlaması bugün başladı. İçişleri Bakanlığı tarafından korona virüs tedbirleri kapsamında uygulanan yeni sokağa çıkma kısıtlamasının ardından, saat 21.00 itibari ile Kayseri’de meydan ve caddeler boş kaldı. Kısıtlamanın başlaması ile birlikte polis ekipleri de kent meydanında ve çeşitli yerlerde uygulama yaptı. Boş kalan caddeler ve meydan ise havadan görüntülendi.
Yorum

YRP YAHYALI İLÇE BAŞKANLIĞNDA DEVİR TESLİM

ÜMİT ÖZDAĞ KAYSERİ’DE İFTARA KATILACAK

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP KOCASİNAN’DAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

VATAN PARTİSİNDEN İTTİFAK ÇAĞRISI

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI

AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISINI YAPTI

CANDAN: TEŞKİLATIMIZ FETÖ İLE İLİŞKİLENDİRİLEMEZ