Yazarlar normalleşme sonrası okurları ile buluştu

ANADOLU EDEBİYAT SANAT VE KÜLTÜR DERNEĞİ (ANASAMDER) YAZARLARI, PANDEMİ SONRASINDA GELEN NORMALLEŞME İLE OKURLARI İLE İMZA GÜNÜNDE BULUŞTUANADOLU EDEBİYAT SANAT VE KÜLTÜR DERNEĞİ (ANASAMDER) YAZARLARI, PANDEMİ SONRASINDA GELEN NORMALLEŞME İLE OKURLARI İL

YAŞAM 17.06.2021 11:58:40 0
Yazarlar normalleşme sonrası okurları ile buluştu
Anadolu Edebiyat Sanat ve Kültür Derneği (ANASAMDER) yazarları, pandemi sonrasında gelen normalleşme ile okurları ile imza gününde buluştu.
Tarihi Hunat Medresesinde yapılan ve 3 gün sürecek imza gününün açılışına Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun, Kayseri Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Alan, Anadolu Edebiyat Sanat ve Kültür Derneği yönetimi ve üyeleri katıldı.
ANASEMDER Kurucu Üyesi Yüksel Kalkan imza günü ile ilgili yaptığı açıklamada, “ANASEMDER olarak 1.5 yıl önce kurduğumuz bir dernek. Derneğimizde yazarlar ve edebiyatçılar olduğu için, şiir günleri yapıyorduk ama sonrasında pandemi dolayısı ile kapandık. Daha sonra pandeminin ilk dönemi geçtikten sonra, bu günlerde havaların da iyi olacağını düşünerek bugün ANASEMDER yazarları ve Kayseri içerisinde bulunan diğer yazarları davet ettik. Bu davet ile bugün burada imza günü düzenliyoruz. Yazar arkadaşlarımızın da talepleri büyüktü ve yavaş yavaş da gelmeye başladılar. Kayseri’de kültür ve sanat camiasında bulunan insanlarımız, bizim derneğimize üye olan insanlar. Kendilerine de teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum. Kayseri’de şu an bulunduğumuz medrese daha önce okul olduğu için imza gününü burada yapmayı uygun gördük. Yazarlarımız pandemi döneminde birbirini hiç görmüyordu, şimdi normalleşme döneminde de birbirini görmüş oldular. Birlik ve beraberliği sağlamak için bizler de buradayız. ‘Oku’ Allah’ın emri ve biz de okumayı sevdiriyoruz ve devam ettireceğiz. Sergimiz de bugünden itibaren 3 gün sürecek” dedi.
Yorum

YRP YAHYALI İLÇE BAŞKANLIĞNDA DEVİR TESLİM

ÜMİT ÖZDAĞ KAYSERİ’DE İFTARA KATILACAK

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP KOCASİNAN’DAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

VATAN PARTİSİNDEN İTTİFAK ÇAĞRISI

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI

AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISINI YAPTI

CANDAN: TEŞKİLATIMIZ FETÖ İLE İLİŞKİLENDİRİLEMEZ