YAVUZ AĞIRALİOĞLU’NUN PARTİ BİNASINDA HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

28 Ekim Pazartesi günü yeni partisinin tanıtımını yapmaya hazırlanan Yavuz Ağıralioğlu’nun Ankara Oran’daki parti genel merkezindeki çalışmalar tamamlandı.

24.10.2024 15:02:00 0
YAVUZ AĞIRALİOĞLU’NUN PARTİ BİNASINDA HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

28 EKİM’DE PARTİNİN TANITIMI YAPILACAK28 Ekim Pazartesi günü yeni partisinin tanıtımını yapmaya hazırlanan Yavuz Ağıralioğlu’nun Ankara Oran’daki parti genel merkezindeki çalışmalar tamamlandı. Öte Yandan Yavuz Ağıralioğlu’nun yeni partisinin tanıtım toplantısı için Kayseri’den de otobüsler kaldırılacağı öğrenildi. Teşkilatın tahsis edeceği otobüsler 27 Ekim’de gece saat 23.30’da cumhuriyet meydanından kaldırılacak.

Kuracağı yeni partisini açıklamaya sayılı günler kala, gündeme dair önemli değerlendirmeleriyle de dikkati çeken siyasetçi Yavuz Ağıralioğlu’nun parti genel merkezindeki çalışmalar tamamlandı.Yavuz Ağıralioğlu, 28 Ekim 2024 Pazartesi günü ATO Congresium’da gerçekleşecek parti lansmanında merakla beklenen parti adını duyuracak. Parti adıyla ilgili pek çok iddianın aksine, Ağıralioğlu’nun sürpriz bir isim açıklaması bekleniyor. Kurucular ile bir gün önce akşam yemeğinde bir araya gelecek olan Ağıralioğlu’nun yeni partisi için 28 Ekim sabahı İçişleri Bakanlığı’na kuruluş dilekçesini verilecek. ATO Congresium’daki tanıtım toplantısı ile ise Ağıralioğlu partililerle buluşacak. İllerdeki teşkilat çalışmalarının hız kazandığı yeni partinin tanıtım toplantısında, Yavuz Ağıralioğlu’nun yaklaşık 1.5 saatlik bir konuşma yapmayı planladığı ve çok önemli siyasi mesajlar vereceği öğrenildi. Ankara Oran’da bulunan parti genel merkezindeki hızlanan çalışmaların da pazartesi günü tamamlanacağı bilgisi ulaşıldı. Öte Yandan Yavuz Ağıralioğlu’nun yeni partisinin tanıtım toplantısı için Kayseri’den de otobüsler kaldırılacağı öğrenildi. Teşkilatın tahsis edeceği otobüsler cumhuriyet meydanından kaldırılacak. Haber: Mehmet Yılmaz

 


AK PARTİ DÖRT İLÇEDE KONGRE YAPTI

MHP’NİN YENİ İL VE İLÇE YÖNETİMLERİ TANITILDI

BURKAY  FERAH MELİKGAZİ İLÇE YÖNETİMİNDE

AK PARTİ BÜNYAN, İNCESU VE YEŞİLHİSAR’DA KONGRE YAPTI

CHP’DE FLAŞ GELİŞME... KESKİN, TURAN ARIK LEHİNE ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ

ÖZHAN, İYİ PARTİ’DEN İSTİFA ETTİ

İYİ PARTİ YENİ YÖNETİM KURULU İLK TOPLANTISINI YAPTI

BURSA MİLLETVEKİLİ KAYSERİLİ TÜRKOĞLU İYİ PARTİYİ ZİYARET ETTİ

MHP’DE ÜÇ BAŞKAN GÖREVİ DEVRALDI

MHP’DE DEPREM… İL BAŞKANI SEYİT DEMİREZEN İLE KOCASİNAN İLÇE BAŞKANI HACI ALİ DOĞAN GÖREVDEN ALINDI