Yaralı kulaklı orman baykuşu tedavi altına alındı

KAYSERİ’NİN KOCASİNAN İLÇESİNDE DUYARLI BİR VATANDAŞ TARAFINDAN YARALI ŞEKİLDE BULUNAN KULAKLI ORMAN BAYKUŞU GEREKLİ BAKIM VE TEDAVİSİ İÇİN KAYSERİ DOĞA KORUMA VE MİLLİ PARKLAR ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNE TESLİM EDİLDİ.KAYSERİ’NİN KOCASİNAN İLÇESİNDE DUYAR

YAŞAM 18.03.2024 11:21:11 0
Yaralı kulaklı orman baykuşu tedavi altına alındı
Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde duyarlı bir vatandaş tarafından yaralı şekilde bulunan kulaklı orman baykuşu gerekli bakım ve tedavisi için Kayseri Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.
Kanadından yaralı olan ve uçma güçlüğü çeken baykuş; veteriner hekime gerekli tedavi ve bakımının yapılması için teslim edildi. Yaralı kuşun rehabilite işlemlerinin tamamlanmasının ardından ekipler tarafından teslim alınarak doğal yaşam ortamına bırakılacağı belirtildi.

Kulaklı orman baykuşu hakkında
Baykuş ailesine mensup olan kulaklı orman baykuşu kulağa benzer tüy yapıları ile kolay ayırt edilebilir bir kuş türüdür. Uyarı halinde kulak tüylerini dikleştirirler. Üstün gece görüşleri ve sessiz uçuşları sayesinde usta bir avcıdırlar. Özellikle küçük kemirgenleri avladıkları için çiftçilerin de dostudurlar.
Yorum

MHP KOCASİNAN 4. BÖLGE BAŞKANLIĞI TÖRENLE AÇILDI

ERSOY’DAN YELKARA’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

CHP’Lİ ÜNALMIŞ, İMAMOĞLU’NDAN KAYSERİ’YE MESAJ GETİRDİ

YENİ YOL GRUBU BASIN AÇIKLAMASI YAPTI

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA, YETKİ BELGESİNİ ALDI

ÇİÇEK: SİYASETİN ÜZERİNDEKİ ÖLÜ TOPRAĞI KALKMALI

ÖZDAĞ'A ÖZGÜRLÜK İÇİN STİCKER ÇALIŞMASI YAPTILAR

ANAHTAR PARTİ TALAS İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ

ÇOPUROĞLU, KAHRAMANMARAŞ’TA 8 İLÇEDE HALKLA BULUŞTU

YÜCEL; KURBAN PAZARINDA MÜŞTERİ YOK, SİFTAH YOK