‘Yan bakma’ davasında tutuklu sanık tahliye edildi

KAYSERİ’DE YABANCI UYRUKLU ŞAHISLAR ARASINDA ÇIKAN VE BIÇAĞIN KULLANILDIĞI ‘YAN BAKMA’ KAVGASINDA SANIKLAR HAKİM KARŞISINA ÇIKTI. MAHKEME HEYETİ TUTUKLU YARGILANAN MÜŞTEKİ-SANIK HAKKINDA TAHLİYE KARARI VERDİ.

YAŞAM 25.11.2025 18:54:56 0
‘Yan bakma’ davasında tutuklu sanık tahliye edildi
Kayseri’de yabancı uyruklu şahıslar arasında çıkan ve bıçağın kullanıldığı ‘yan bakma’ kavgasında sanıklar hakim karşısına çıktı. Mahkeme heyeti tutuklu yargılanan müşteki-sanık hakkında tahliye kararı verdi.
Edinilen bilgiye göre, Melikgazi İlçesi Kılıçarslan Mahallesi’nde meydana gelen olayda Suriye uyruklu M.E.E. ile Y.E.C. arasında ‘yan bakma’ nedeniyle kavga çıktı. Tarafların birbirlerini maket bıçağı ile yaraladığı olayda taraflar birbirinden şikayetçi olurken, Y.E.C. işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Tarafların müşteki-sanık olarak yer aldığı davanın bugünkü duruşmasına tutuklu müşteki-sanık Y.E.C. ve diğer müşteki-sanık M.E.E. katıldı. Tanıkların dinlendiği duruşmada taraflar birbirinden şikayetçi olmadığını ifade etti.
Mahkeme heyeti tutuklu sanık Y.E.C.’nin tahliyesine karar vererek, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.
Yorum

ÇOPUROĞLU: KAYSERİMİZE, YEŞİLHİSARIMIZA HAYIRLI OLSUN

ASKON’DAN AK PARTİ’YE ZİYARET

KAYSERİ’DEN YRP KONGRESİNE ÇIKARMA

CHP MELİKGAZİ MAHALLE TEMSİLERİ BULUŞMASI

MHP’Lİ VEKİL FİLİZ KILIÇ’TAN DİKKAT ÇEKEN ÇIKIŞ

MİLLETVEKİLİ MURAT CAHİD CINGI: DÜNYANIN İLK BORSASI KAYSERİ'DE

MİLLETVEKİLİ BAKİ ERSOY MÜJDEYİ VERDİ

CHP’NİN 9 İLÇE BAŞKANI İLE 4 BELEDİYE BAŞKANI ANKARA’YA ÇIKARMA YAPTI

DEVA PARTİSİ GECE ÇALIŞANLARI ZİYARET ETTİ

ÜLKÜ OCAKLARI GENEL BAŞKANI YILDIRIM KAYSERİ’YE GELDİ