Yahyalı’da binlerce fidan toprakla buluştu

KAYSERİ’NİN YAHYALI İLÇESİNDE 'GELECEĞE NEFES İNSANLIĞA NEFES' SLOGANIYLA FİDAN DİKİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ. MİLLİ AĞAÇLANDIRMA GÜNÜ OLARAK İLAN EDİLEN 11 KASIM’DA TÜM TÜRKİYE’YLE AYNI ANDA BİNLERCE FİDAN TOPRAKLA BULUŞTURULDU.KAYSERİ’NİN YAHYALI İLÇESİNDE '

YAŞAM 11.11.2024 16:01:27 0
Yahyalı’da binlerce fidan toprakla buluştu
Kayseri’nin Yahyalı ilçesinde ’Geleceğe Nefes İnsanlığa Nefes’ sloganıyla fidan dikimi gerçekleştirildi. Milli Ağaçlandırma Günü olarak ilan edilen 11 Kasım’da tüm Türkiye’yle aynı anda binlerce fidan toprakla buluşturuldu.
100. Yıl Mahallesi Karacatepe’de gerçekleştirilen program 81 ilde eş zamanlı olarak saat 11.11’de başladı. Etkinliğe Yahyalı Kaymakamı Mehmet Kaya, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, siyasi partilerin ilçe başkanları, protokol üyeleri, meclis üyeleri, muhtarlar, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. Törende konuşan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk; "Cumhurbaşkanımıza teşekkür ve dua etmek istiyorum. Bundan 6 yıl önce tüm Türkiye’de böyle bir etkinliği başlattıkları için. Ağaç önemli, orman önemlidir. Geçen yıllar diktiğimiz fidanları bizler düzenli olarak kontrol ediyoruz. İnşallah yeşil Yahyalımızı bu etkinlikle her yıl daha da yeşerteceğiz. İnsanlık için ormanlarımız yaşam kaynağıdır. Birlikteliğimizle, ağaçlarımızla, denizimizle, milli savunma sanayimizle biz geleceğimizi çok daha iyi görüyoruz” diye konuştu.
Konuşmaların ardından devam eden etkinlikte çam fidanları protokol üyeleri, meclis üyeleri, muhtarlar, vatandaşlar ve öğrenciler tarafından dikildi.
Yorum

GENÇ, DEVELİ ESNAFININ SORUNLARINI DİNLEDİ

MHP’LİLER İFTARDA BULUŞTU

YRP YAHYALI İLÇE BAŞKANLIĞNDA DEVİR TESLİM

ÜMİT ÖZDAĞ KAYSERİ’DE İFTARA KATILACAK

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP KOCASİNAN’DAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

VATAN PARTİSİNDEN İTTİFAK ÇAĞRISI

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI