Volkan Aksoy Spor kulübünün (VASK) geleneksel yaz kampı başarı ile tamamlandı.
GreenMaxHotel'de gerçekleşen kampta Volkan Aksoy Spor kulübünün (VASK) sporcuları hem çalıştılar, hem de gönüllerince eğlenme ve okulların kapanması ile de birlikte müthiş bir final yapma şansı yakaladılar.
Oynanan hazırlık maçları kampa renk kattı.
VASK Kulübü başkanı Volkan Aksoy, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 21 - 25 Haziran 2025 tarihleri arasında yaz kampımızı gerçekleştirdik.
Okulların kapanmasıyla beraber çocuklarımız hem yorgunluklarını attılar, hem de basketbol dolu 5 gün geçirdiler. Oldukça keyifli ve dolu dolu geçen kampımızın sonuna geldik, zihinlerimizde anılar ve bu görseldeki kareler kaldı. Tüm sporcularımıza uyumları, performansları, ailelerine güvenleri, hocalarımıza sabırları için teşekkür ediyoruz.
Öte yandan Kayseri'nin salon sporları alanında en başarılı kulüplerinden birisi olarak dikkat çeken Volkan Aksoy Spor kulübü (VASK) Yaz Spor okulları ile de yeniliklerine devam ediyor.
Dolu dolu programları ve elit ekibi ile geleceğin yıldızlarını sporumuza kazandırmaya devam eden ve son GreenMaxHotel'de gerçekleşen kampta enerji depolayan Volkan Aksoy Spor kulübünün (VASK) 2025 yılı yazına ve 2025-2026 sezonuna damga vurmak için kadrosuna katacağı yeni yeteneklerle yoluna iddialı devam ediyor. Mustafa Cengiz