Tarım ve Köyişleri eski Bakanı Sami Güçlü, Merkez Valisi Aydın Nezih Doğan ve beraberindeki heyet, Vali Gökmen Çiçek'e nezaket ziyaretinde bulundu. Diğer yandan Vali Çiçek, İncesu Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Teşekkül Heyeti, toplantısına başkanlık etti.
İncesu Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Teşekkül Heyeti, Vali Gökmen Çiçek başkanlığında toplandı. İncesu OSB toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Vali Çiçek’in yanı sıra, Yönetim Kurulu üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri katıldı.
Vali Çiçek toplantıda yaptığı konuşmada, “Kayserimizin değerli sanayici ve iş insanlarıyla bir arada olmaktan büyük memnunluk duymaktayım” dedi.
Toplantı, gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından yapılan genel değerlendirmeyle sona erdi.
Diğer yandan Tarım ve Köyişleri eski Bakanı Sami Güçlü, Merkez Valisi Aydın Nezih Doğan ve beraberindeki heyet, Vali Gökmen Çiçek'e nezaket ziyaretinde bulundu.
Haber: Semra Acar