Vali Çiçek’ten 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı

KAYSERİ VALİSİ GÖKMEN ÇİÇEK, 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ DOLAYISIYLA YAYIMLADIĞI MESAJINDA, "TOPLUMUMUZUN HER FERDİNİN EŞİT, ONURLU VE BAĞIMSIZ BİR YAŞAM SÜRMESİ İÇİN HEPİMİZE DÜŞEN SORUMLULUĞU HATIRLATAN ANLAMLI BİR GÜNDÜR" DEDİ.

YAŞAM 3.12.2025 01:37:37 0
Vali Çiçek’ten 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, "Toplumumuzun her ferdinin eşit, onurlu ve bağımsız bir yaşam sürmesi için hepimize düşen sorumluluğu hatırlatan anlamlı bir gündür" dedi.
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Çiçek mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Hayatı birlikte daha erişilebilir, daha adil ve daha yaşanabilir kılmak için; empatiyi büyüten, farklılıkları zenginlik olarak gören bir yaklaşımı her daim yaşatmaya devam edeceğiz. Engelli kardeşlerimizin sosyal, ekonomik ve kültür hayatına yapmış oldukları katkılar her türlü takdirin üstündedir. Bugün sporda, kültür alanında, bilim hayatında ve birçok alanda ortaya koydukları ulusal ve uluslararası başarılarla gurur duymaktayız. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün toplumumuzda engellilik konusunda farkındalık oluşturması ve engellilerimizin sorunlarının çözümüne katkı sağlaması temennisiyle, tüm engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine en içtin sevgi ve saygılarımı sunuyorum."
Yorum

CHP’DE ÖZGÜR ÖZEL YENİDEN GENEL BAŞKAN

BAŞKAN SALCANLIER’DEN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

ADD BAŞKANI HAKKI TEMİZ’DEN İYİ PARTİ'YE “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ

DEVA PARTİSİ YAHYALI’DA KONGRE YAPTI

OKANDAN, “AYRILIKTA AZAP, BİRLİKTE RAHMET VARDIR”

ÇOPUROĞLU: KAYSERİMİZE, YEŞİLHİSARIMIZA HAYIRLI OLSUN

ASKON’DAN AK PARTİ’YE ZİYARET

KAYSERİ’DEN YRP KONGRESİNE ÇIKARMA

CHP MELİKGAZİ MAHALLE TEMSİLERİ BULUŞMASI

MHP’Lİ VEKİL FİLİZ KILIÇ’TAN DİKKAT ÇEKEN ÇIKIŞ