Vali Çiçek şehit ailesine ’Şehadet Beratını’ takdim etti

KAYSERİ VALİSİ GÖKMEN ÇİÇEK, RİZE'NİN İYİDERE İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI ÖNÜNDE GEÇİRMİŞ OLDUĞU TRAFİK KAZASI SONRASI ŞEHİT OLAN JANDARMA UZMAN ÇAVUŞ OSMAN ÖZSOY’UN, DEVELİ'DE YAŞAYAN AİLESİNİ ZİYARET EDEREK ŞEHİDİN, ŞEHADET BERATINI TAKDİM ETTİ.KAYSERİ V

YAŞAM 23.11.2022 16:34:20 0
Vali Çiçek şehit ailesine ’Şehadet Beratını’ takdim etti
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Rize’nin İyidere İlçe Jandarma Komutanlığı önünde geçirmiş olduğu trafik kazası sonrası şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Osman Özsoy’un, Develi’de yaşayan ailesini ziyaret ederek şehidin, Şehadet Beratını takdim etti.

Ziyarete, Vali Gökmen Çiçek’in yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Vali Yardımcısı Mehmet Sadık Tunç, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit, Develi Kaymakamı Mehmet Tunç, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Şehit ve Gaziler Dernek Başkanı Ali Yavuz ve protokol üyeleri katıldı.
Şehit Osman Özsoy ve bütün şehitler için dua eden Vali Gökmen Çiçek, “Sizlerin acı-sını paylaşıyorum, şehit kanlarıyla sulanan vatan toprağına düşen şehitlerimiz her zaman dua-larımızdadır. Allah onların şefaatine bizleri nail eylesin. Şehitlerimizin bizlere emaneti olan siz ailelerimiz de başımızın tacısınız. Her zaman yanınızdayız. Sizin istek ve talepleriniz bizim için emirdi” dedi.
Konuşmasının sonunda, Vali Çiçek, şehit Osman Özsoy’un ailesine Şehadet Beratı takdim etti.
Yorum

YRP YAHYALI İLÇE BAŞKANLIĞNDA DEVİR TESLİM

ÜMİT ÖZDAĞ KAYSERİ’DE İFTARA KATILACAK

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP KOCASİNAN’DAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

VATAN PARTİSİNDEN İTTİFAK ÇAĞRISI

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI

AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISINI YAPTI

CANDAN: TEŞKİLATIMIZ FETÖ İLE İLİŞKİLENDİRİLEMEZ