TYB KADINLARI İFTARDA BULUŞTU

Sivil toplum örgütleri iftarda bir araya gelirken bunlardan birisi de TYB Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri şubesi kadın komisyonu üyeleri oldu.

KÜLTÜR-SANAT 25.04.2022 18:14:00 0
TYB KADINLARI İFTARDA BULUŞTU

Sivil toplum örgütleri iftarda bir araya gelirken bunlardan birisi de TYB Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri şubesi kadın komisyonu üyeleri oldu.

Yazar bayanlar iftarda Develi Çiçek lokantasında bir araya geldi.

Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Kayseri şubesi kadın komisyonu başkanı yazar Meral Bulut,” Şubemiz Kızılay iş birliği yaparak, kırsal kesimlerde okullara giderek yazarı bilmeyen görme imkanı olmayan öğrencilerimi yazarları tanıtıyor kitap yazma hakkında genç öğrencilere bilgi veriyoruz.

Bu kırsal kesim okullarda yazar tanıtımı projesi bayramdan sonra okullar tatile girene kadar devam edecek. Tatil sonrası Ekim ayında bu konudaki faaliyetlerimiz devam edecektir. Ayrıca Mayıs ayın da Türkiye yazarlar Birliği kadın komisyonu olarak Hunat Kültür merkezinde bayan yazarlarımızı kitap imza günü düzenleyeceğiz. Bugün buraya gelerek Ramazan iftar sofrasına katılan bayan yazar arkadaşlarıma teşekkür derim. “dedi.

İftar sonrasında Yazarlık konusu ve önümüzdeki günlerde yapılacak kültür ve Sanat etkinlikleri ile ilgili çalışmalar hakkında sohbet edildi. MUSTAFA CENGİZ


YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”

BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI

CHP'LİLER YENİ UFUKLAR VE ADANALILAR DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN UZUNLUOĞLU, BELEDİYE PERSONELİ İLE İFTAR YAPTI

CUMHUR İTTİFAKI MHP'NİN İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU