TÜRKAN-ÖMER ÇİFTİ DÜNYA EVİNE GİRDİ

GÜNCEL 8.08.2022 17:07:00 0
TÜRKAN-ÖMER ÇİFTİ DÜNYA EVİNE GİRDİ

DÜĞÜNDE 54 KİŞİ NİKÂH ŞAHİTLİĞİ YAPTI

Kayserinin tanınmış isimlerinden, Ak Parti Talas Belediye Meclis Üyesi ve müteahhit Aytaç Kırmızıtaş’ın oğlu Ömer Kırmızıtaş, bekarlığa veda etti. Kırmızıtaş, düzenlenen muhteşem bir düğün töreniyle Türkan Garipoğlu ile nikâh masasına oturarak dünya evine girdi.

Çiftin Burak At çiftliği Ziyafet ve Balo salonundaki düğün törenine Ak Parti Kayseri Milletvekili Emrah Karayel, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar, KTO Başkanı Ömer Gülsoy, Talas Belediyesi eski Başkanı Orhan Say, işadamı Rahmi Yağmur, İşadamı Sinan Kurt, Kızılay Şube Başkanı Cafer Beydilli, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, Birlik Vakfı Kayseri Şube Başkanı Mehmet Adıgüzel, Ak Parti il Kadın Kolları Başkanı Emine Tumiçin ile seçkin ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Düğünde Türkan ve Ömer çiftinin nikahını Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın kıyarken, protokole mensup 54 kişi ise nikah şahitliği yaptı.  Nikahın ardından çifte ömür boyu mutluluklar dileyen başkan Yalçın, gelin ve damada da bir yastıkta kocamaları temennisiyle maket yastık hediye etti.

Düğünde ayrıca mahalli sanatçılar sahne aldı, büyükşehir belediyesi mehter takımı konser verdi. Düğünde davetliler gecenin geç saatlerine kadar gönüllerince eğlendi. Haber: Mehmet Yılmaz

Yorum

ÜMİT ÖZDAĞ KAYSERİ’DE İFTARA KATILACAK

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP KOCASİNAN’DAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

VATAN PARTİSİNDEN İTTİFAK ÇAĞRISI

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI

AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISINI YAPTI

CANDAN: TEŞKİLATIMIZ FETÖ İLE İLİŞKİLENDİRİLEMEZ

MTP İL BAŞKANI YILDIRIM AKGÜL: REFERANDUM YAPILMADAN ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ YAPILAMAZ