Tramvayda İstiklal Marşı

TALAS BELEDİYESİ, CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARINDA FARKLI BİR PROGRAMA DAHA İMZA ATARAK ÖĞRENCİLERLE TRAMVAY İÇİNDE İSTİKLAL MARŞI OKUMA ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ.TALAS BELEDİYESİ, CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARINDA FARKLI BİR PROGRAMA DAHA İMZA ATARAK ÖĞRENCİ

YAŞAM 29.10.2021 12:57:03 0
Tramvayda İstiklal Marşı
Kayseri’nin Talas Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında farklı bir programa daha imza atarak öğrencilerle tramvay içinde İstiklal Marşı okuma etkinliği düzenledi.
Program Cumhuriyet Bayramı kutlamaları vesilesiyle Cemil Baba Tramvay Durağı’ndaki vatandaşlara Türk bayrakları dağıtılarak başladı. Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın da katıldığı programda öğrenciler ve öğretmenleri Cemil Baba Durağı’ndan tramvaya bindi. Başkan Yalçın’ın da tramvaya binmesiyle birlikte öğrenciler ellerindeki Türk bayraklarını dalgalandırdı. Ardından öğrenciler teker teker ayağa kalkarak İstiklal Marşı’nı satır satır okumaya başladı. İlk iki kıtanın ardından ise 10. kıta hem Başkan Yalçın hem öğrenciler hem de vatandaşlar tarafından büyük bir coşkuyla okundu. Başkan Yalçın daha sonra tramvayda yolculuk yapan vatandaşlarla ve öğrencilerle sohbet ederek Cumhuriyet Bayramlarını kutladı.
Program Talas Belediyesi önünde çektirilen hatıra fotoğrafıyla son bulurken, Talas Belediyesi tarafından Cumhuriyetin kuruluşunun 98. yıldönümünde farklı bir program daha gerçekleştirilmiş oldu.
Yorum

YRP YAHYALI İLÇE BAŞKANLIĞNDA DEVİR TESLİM

ÜMİT ÖZDAĞ KAYSERİ’DE İFTARA KATILACAK

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP KOCASİNAN’DAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

VATAN PARTİSİNDEN İTTİFAK ÇAĞRISI

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI

AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISINI YAPTI

CANDAN: TEŞKİLATIMIZ FETÖ İLE İLİŞKİLENDİRİLEMEZ