Tomarza Mevlüt Kahraman Kız Öğrenci Yurdu ilk öğrencilerini almaya başladı

TOMARZALI İŞADAMI MEVLÜT KAHRAMAN’IN DESTEKLERİ İLE YAPTIRILAN 104 YATAKLI KIZ ÖĞRENCİ YURDU BU SENE İLK DEFA ÖĞRENCİ ALIMINA BAŞLADI.TOMARZALI İŞADAMI MEVLÜT KAHRAMAN’IN DESTEKLERİ İLE YAPTIRILAN 104 YATAKLI KIZ ÖĞRENCİ YURDU BU SENE İLK DEFA ÖĞRENCİ AL

YAŞAM 27.09.2024 10:22:50 0
Tomarza Mevlüt Kahraman Kız Öğrenci Yurdu ilk öğrencilerini almaya başladı
Tomarzalı İşadamı Mevlüt Kahraman’ın destekleri ile yaptırılan 104 yataklı kız öğrenci yurdu bu sene ilk defa öğrenci alımına başladı.
Tomarza Kaymakamlığı, Tomarza Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve hayırsever işadamı Mevlüt Kahraman tarafından ortaklaşa yaptırılan 104 yataklı kız öğrenci yurdu, 2024 yılı içerisinde tamamlanarak Tomarza Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne teslim edildi. 2024 - 2025 eğitim öğretim yılının başlaması ile özellikle Mustafa Akıncıoğlu Meslek Yükseköğretim Okulu’nda bulunan kız öğrencileri açısından önem taşıyan öğrenci yurduna bu güne kadar 45 öğrenci kayıtlarını yaptırarak yurda yerleştirildi.
Yurtta öğrenciler; tek kişilik odalarda adeta 5 yıldızlı otel konforunda ağırlanırken yurda giriş ve çıkış saatleri yurt yönetimi tarafından kontrol altına alındı. Yurtta sabah ve akşam yemekleri verilirken, öğrencilerin eğitimine destek olmak için ise yurt içerisinde etüt merkezileri ve kütüphane oluşturularak eğitim konusunda her türlü destek veriliyor.
Tomarza Mevlüt Kahraman Kız Öğrenci Yurdu’na kayıtlar devam ediyor.
Yorum

YRP YAHYALI İLÇE BAŞKANLIĞNDA DEVİR TESLİM

ÜMİT ÖZDAĞ KAYSERİ’DE İFTARA KATILACAK

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP KOCASİNAN’DAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

VATAN PARTİSİNDEN İTTİFAK ÇAĞRISI

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI

AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISINI YAPTI

CANDAN: TEŞKİLATIMIZ FETÖ İLE İLİŞKİLENDİRİLEMEZ