Tomarza Belediyespor deplasmandan lider döndü

TOMARZA BELEDİYESPOR; DEPLASMANDA RAKİBİ YEŞİLSPOR’U 4-2 MAĞLUP EDEREK LİDER OLARAK GİTTİĞİ DEPLASMANDAN YİNE LİDER DÖNDÜ.TOMARZA BELEDİYESPOR; DEPLASMANDA RAKİBİ YEŞİLSPOR’U 4-2 MAĞLUP EDEREK LİDER OLARAK GİTTİĞİ DEPLASMANDAN YİNE LİDER DÖNDÜ.

ASAYİŞ 5.10.2025 16:44:48 0
Tomarza Belediyespor deplasmandan lider döndü
Tomarza Belediyespor; deplasmanda rakibi Yeşilspor’u 4-2 mağlup ederek lider olarak gittiği deplasmandan yine lider döndü.
Tomarza Belediyespor - Yeşilspor karşılaşması Erkilet Mehmet Karabacak Stadı’nda oynandı. Yeşilyolspor deplasmanına konuk olan Tomarza Belediyespor; ilk yarıyı Fatih Akbudak, Ahmet Öztürk ve Yusuf Sami Avcı ‘nın golleriyle 3-0 önde tamamladı. Maçın ikinci yarısında kontrollü oyununu sürdüren Tomarza Belediyespor; Ahmet Öztürk’ün golüyle farkı 4’e çıkardı. Maçın son bölümünü 9 kişi ile bitiren Tomarza Belediyespor üstünlüğünü koruyarak maçtan 4-2’lik galibiyetle sahadan ayrılmayı başardı.
Yorum

BOZKURT: “BİZİM DAVAMIZ MAKAM, KOLTUK DAVASI DEĞİL

İYİ PARTİ KOCASİNAN İKİ ADAYLI KONGRE YAPTI

MHP’LİLER TALAS ANAYURTTA SORUN DİNLEDİ

EYÜP BOZKURT, İYİ PARTİ MELİKGAZİ İLÇE BAŞKAN ADAYI

YENİDEN REFAH PARTİSİ İL DİVANINDA BULUŞTU…

DEVA PARTİSİ İL BAŞKANI CANDAN “FİLİSTİN DAYANIŞMA GECESİ’NE” KATILDI

CHP MELİKGAZİ İLÇE KONGRESİNİ YAPTI

DENİZ ÇAĞAN’DAN ‘AHDE VEFA’ PROGRAMI: 16 İLÇE BAŞKANINI BİR ARAYA GETİRDİ

CHPLİLER KOCASİNAN’DA BULUŞTU…

MUSTAFA ÇALIKSOY, YAVAŞ'A DESTEK VERDİ