TEŞKİLAT VARSA ZAFER VARDIR

Ak Parti İl Başkanı Üzüm’den ilçelere yapılan atamalar sonrası açıklama;

27.09.2024 15:41:00 0
TEŞKİLAT VARSA ZAFER VARDIR

Bizler, her daim biriz beraberiz
Ak Parti Genel Merkezi tarafında yapılan mülakatlar sonrası 5 ilçeye ilçe başkanı atanmış ve bu da Perşembe akşamı duyurulmuştu. Ak Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ekim ayında başlayacak ilçe kongreleri öncesi yapılan atamaları değerlendirerek, “Bizler, her daim biriz beraberiz ayrı gayrımız olmadan şehrimize hizmet etmeyi yegâne amaç edinen teşkilatlarız. Unutmuyoruz ki ‘Teşkilat varsa zafer vardır’ ifadelerin kullandı.

  Ak Parti’de kongreler ekim ayında başlıyor ama kongreler öncesi 5 ilçeye atama yapıldı.  AK Parti Genel Merkezine çağırılarak mülakat yapılan adaylar arasında 5 ilçenin ilçe başkanı belirlendi.  Hacılar İlçe Başkanlığına Yasin Mutlu, Tomarza İlçe Başkanlığına Turgut Koç, Akkışla İlçe Başkanlığına Halil Ufuk Burak, Özvatan İlçe Başkanlığına Kemal Dumlu ve Felahiye İlçe Başkanlığına Kemal Korkmazyiğit atandı. 

  Ak Parti İl Başkanı Fatin Üzüm yapılan atamaları ‘Teşkilat varsa zafer vardır’ şeklinde özetledi. Üzüm; “ Bugün Genel Merkezimizde;Akkışla, Felahiye, Hacılar, Özvatan ve Tomarza ilçelerimizde bayrak değişimlerimizi gerçekleştirdik. İlçe Başkanlığını devreden ve devralan başkanlarımızın birlik ve beraberlikleri AK Partimizin köklü geleneğinin birer göstergesi olarak bizleri de ziyadesiyle mutlu etti. Bizler, her daim biriz beraberiz ayrı gayrımız olmadan şehrimize hizmet etmeyi yegane amaç edinen teşkilatlarız. Unutmuyoruz ki “Teşkilat varsa zafer vardır”..Rabbim yar ve yardımcımız olsun” ifadelerin kullandı. 

  Haber: Semra Acar