Tenis heyecanı sona erdi

GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ TENİS İL TEMSİLCİLİĞİNİN FAALİYET PROGRAMINDA YER ALAN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI TENİS TURNUVASI SONA ERDİ.GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ TENİS İL TEMSİLCİLİĞİNİN FAALİYET PROGRAMINDA YER ALAN 19 MAYIS ATA

ASAYİŞ 2.06.2021 16:23:06 0
Tenis heyecanı sona erdi
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Tenis İl Temsilciliğinin faaliyet programında yer alan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Tenis Turnuvası sona erdi.
150’yi aşkın sporcunun mücadele ettiği turnuvada sporcular 7 gün boyunca altın madalya için mücadele etti. Birbirinden heyecanlı mücadelelerin ardından düzenlenen törenle dereceye giren sporculara madalyaları verildi.
Törene Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Spor Hizmetleri Şube Müdürü Yakup Deliktaş, sporcular ve veliler katıldı. İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, dereceye giren sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını dilerken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamış olduğu normalleşme süreciyle birlikte öncelikle tedbirleri alarak, birçok müsabakayla yaz aylarında güzel etkinler gerçekleştireceklerini belirtti.
Yorum

YRP YAHYALI İLÇE BAŞKANLIĞNDA DEVİR TESLİM

ÜMİT ÖZDAĞ KAYSERİ’DE İFTARA KATILACAK

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP KOCASİNAN’DAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

VATAN PARTİSİNDEN İTTİFAK ÇAĞRISI

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI

AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISINI YAPTI

CANDAN: TEŞKİLATIMIZ FETÖ İLE İLİŞKİLENDİRİLEMEZ