TAŞ MEKTEP’TEN CUMHURİYETİN 100. YILINDA MUHTEŞEM KONSER

Taşmektep Kayseri Lisesi mezunlarından oluşan Koro, Cumhuriyetin 100. Yılı nedeniyle ücretsiz konser verecek. Mezunlardan oluşan Grup Efsane Orkestrası’nın eşlik edeceği konserde, halk müziği ve sanat müziği eserlerinin yanısıra p

KÜLTÜR-SANAT 17.01.2023 20:38:00 0
TAŞ MEKTEP’TEN CUMHURİYETİN 100. YILINDA MUHTEŞEM KONSER

Taşmektep Kayseri Lisesi mezunlarından oluşan Koro, Cumhuriyetin 100. Yılı nedeniyle ücretsiz konser verecek. Mezunlardan oluşan Grup Efsane Orkestrası’nın eşlik edeceği konserde, halk müziği ve sanat müziği eserlerinin yanısıra pop müzik de seslendirilecek. 

Efsane Orkestrası ile birlikte dört aydır aralıksız çalışarak, konser verecek duruma geldi.

Taş Mektep Pop Müzik Korosu ilk konserini 20 Ocak Cuma günü, İl Kültür Müdürlüğü Kültür Merkezi’nde verecek. Mezunların yanısıra, müzikseverler de Cumhuriyetin 100. Yılına özel konseri ücretsiz izleyebilecek.

Konserde, Rasim Özince yönetiminde her yaştan 30 kişiden oluşan koro ve 7 kişiden oluşan orkestra, geçmişten günümüze sevilen şarkıları seslendirecek.

Gitarıyla orkestraya eşlik eden ve aynı zamanda koro şefliğini yapan Rasim Özince “ Kayseri’de halk müziği ve Türk sanat müziği koroları var ancak pop müzik korosu ilk oldu. Bu oluşuma öncülük ettiğim için çok gururluyum” dedi.

Koro koordinatörlüğünü yürüten Fevzi Önder ise sevilen yerli ve yabancı müziklerle Kayseri’nin sosyal hayatına renk kattıklarını belirtti. Önder, “Taş Mektep Mezunları Derneği olarak, birbirinden güzel aktivite ve etkinlikler düzenledik. Pop Müzik Korosu kurarak yine örnek olduk. Bir dernekten çok daha fazla görev ve misyonumuz olduğunu düşünüyorum. Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlu olsun” diye konuştu.

Cumhuriyetin 100. Yılında konserlerin yıl boyunca devam edeceğini anımsatan Fevzi Önder, sürpriz sanatçıların da renk katacağı Kültür Müdürlüğü’ndeki ilk konsere tüm Kayserilileri davet etti. Mustafa Cengiz 

 


YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”

BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI

CHP'LİLER YENİ UFUKLAR VE ADANALILAR DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN UZUNLUOĞLU, BELEDİYE PERSONELİ İLE İFTAR YAPTI

CUMHUR İTTİFAKI MHP'NİN İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU