TARIMSAL SHOWROOM BİMS TÖRENLE AÇILDI

EKONOMİ 4.11.2021 16:00:00 0
TARIMSAL SHOWROOM BİMS TÖRENLE AÇILDI

Türkiye’nin en büyük tarımsal showroomu BİMS Agro Allıance düzenlenen görkemli bir törenle açıldı. Açılışta, davetlilere kokteyl verilirken, mehter takımı da konser verdi.
Kayseri ve yöresindeki çiftçilere hizmet verecek olan BİMS Agro Allıance, Ambar Mahallesi Osman Kavuncu Bulvarı üzerinde düzenlenen törenle açıldı.
Açılışa, Büyük Birlik Partisi Kayseri İl Başkanı Nizamettin Şafak, BBP MYK Üyesi Nevzat Yıldız, Alperan Ocakları Kayseri il Başkanı Mehmet Yılmaz, Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan ile kalabalık bir çiftçi topluluğu katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan açılışta önce büyükşehir belediyesi mehter takımı konser verdi, daha sonra kesilen kurbanların ardından BİMS dualarla hizmete açıldı.
Açılışta kısa bir konuşma yapan BİMS Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Türkmen, Dünyada her şey biter ama tarım bitmez dedi. Türkmen, şunları kaydetti.” Özellikle bu pandemi sürecinde şunu daha iyi gördük. Tarım olmadan çiftçi olmadan insanlığın geleceği tamamen boş. Çiftçimiz bu dönemde ne kadar az kazansa da ne kadar sıkıntı çekse de o cefakâr insanlar bu ülkenin yüz akıdır. Biz bugün Çeliker olarak 120 ülkeye tarım makinaları ihraç ediyoruz. Türk insanı istesin en iyi şeyleri yapabilir. Bizdeki cesaret bizdeki akıl emin olun dünyanın başka ülkelerinin hiç birinde yok. Türk insanı hakikaten çok zekidir. Şu an sıkıntılı bir süreçten geçmiş olsak ta emin olun bizim ve çiftçimizin yapmış olduğu iş altın değerindedir” Daha sonra BİMS’in kurdelesi kesilerek hizmete açıldı. Haber: Mehmet Yılmaz  


YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”

BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI

CHP'LİLER YENİ UFUKLAR VE ADANALILAR DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN UZUNLUOĞLU, BELEDİYE PERSONELİ İLE İFTAR YAPTI

CUMHUR İTTİFAKI MHP'NİN İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU