Talas’ta Kaçırılmayacak Yatırım Fırsatı

TALAS BELEDİYESİ REŞADİYE VE BAŞAKPINAR’DA BULUNAN 89 PARÇA TAŞINMAZI SATIŞA ÇIKARDI.TALAS BELEDİYESİ REŞADİYE VE BAŞAKPINAR’DA BULUNAN 89 PARÇA TAŞINMAZI SATIŞA ÇIKARDI.

YAŞAM 21.11.2022 12:15:55 0
Talas’ta Kaçırılmayacak Yatırım Fırsatı
Talas Belediyesi Reşadiye ve Başakpınar’da bulunan 89 parça taşınmazı satışa çıkardı. Açık arttırma usulü ile gerçekleştirilecek satışlardan elde edilecek gelir, Talas Belediyesi’nin yapacağı hizmet ve yatırımlarda kaynak olarak kullanılacak.
7-8 Aralık 2022 tarihlerinde Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenecek ihale ile Reşadiye Mahallesi sınırlarında yer alan 80 adet konut arsası ile Başakpınar Mahallesinde yer alan 9 adet sanayi alanı satışa sunulacak. İki kısım halinde gerçekleştirilecek ihalenin ilk aşamasında 41 parsel arsanın satışı 7 Aralık Çarşamba günü yapılacak. İkinci kısımda ise 8 Aralık Perşembe günü 39 parsel arsa ile 9 adet sanayi alanının ihalesi yapılmış olacak.
7-8 Aralık 2022 saat 14.00’te Encümen huzurunda gerçekleştirilecek olan ihalelere ilginin büyük olması bekleniyor.
Taşınmazlarla ilgili ayrıntılı bilgi ve ihale şartnamesi Talas Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden temin edilebilir. Konuyla ilgili ayrıntılı bilgi için 0352 437 00 54/2440 numaralı telefon aranabilir.
Yorum

YRP YAHYALI İLÇE BAŞKANLIĞNDA DEVİR TESLİM

ÜMİT ÖZDAĞ KAYSERİ’DE İFTARA KATILACAK

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP KOCASİNAN’DAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

VATAN PARTİSİNDEN İTTİFAK ÇAĞRISI

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI

AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISINI YAPTI

CANDAN: TEŞKİLATIMIZ FETÖ İLE İLİŞKİLENDİRİLEMEZ