Talas’ta geleneksel üç ayları karşılama programı

TALAS BELEDİYESİ RAHMET, BEREKET VE ARINMA MEVSİMİ OLARAK KABUL EDİLEN MÜBAREK ÜÇ AYLARIN BAŞLANGICINI ANLAMLI BİR PROGRAMLA KARŞILIYOR.TALAS BELEDİYESİ RAHMET, BEREKET VE ARINMA MEVSİMİ OLARAK KABUL EDİLEN MÜBAREK ÜÇ AYLARIN BAŞLANGICINI ANLAMLI BİR PRO

YAŞAM 15.12.2025 10:48:19 0
Talas’ta geleneksel üç ayları karşılama programı
Talas Belediyesi rahmet, bereket ve arınma mevsimi olarak kabul edilen mübarek üç ayların başlangıcını anlamlı bir programla karşılıyor. Geleneksel hale getirilen üç aylar karşılama programı, Regaip Kandili’nin manevi iklimiyle birlikte Talaslıları aynı duyguda buluşturacak.
Maneviyatın ve gönül ikliminin ön plana çıkacağı programda, sevilen sanatçı Necip Karakaya naatlar, ilahiler ve ezgilerle sahne alarak katılımcılara duygu dolu bir gece yaşatacak. Gönüllere hitap eden eserlerin seslendirileceği etkinlik, birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirecek. Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, üç ayların toplumsal dayanışmayı ve manevi hassasiyetleri güçlendiren özel zamanlar olduğuna dikkat çekerek; "Bu mübarek zaman dilimlerinin ilçemize, ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini diliyorum. Tüm hemşehrilerimizi bu anlamlı gecede bir araya gelmeye davet ediyorum" diye konuştu.
Rahmet ve bereket ikliminin hissedileceği bu anlamlı buluşma, 18 Aralık 2025 Perşembe akşamı saat 20.00’de Erciyes Kültür Merkezi’nde gönülleri bir araya getirecek.
Yorum

TBMM'DE ÖCALAN KOMİSYONU NE YAPIYOR? KONULU KONFERANS YAPILDI

ÖZEL, KAYSERİ’DE PARTİSİNİN YENİ İL BİNASININ AÇILIŞINI YAPTI

AK PARTİ’DEN ÖZGÜR ÖZEL’E SERT YANIT “ALGI DEĞİL, BELGELER KONUŞSUN”

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL: ARTIK KALE SİYASETİ BİTMİŞTİR; KAYSERİ, MİLLETİN KALESİDİR

ÜCRETSİZ ÜRETİM VE PROJE İÇİN ALANLAR TAHSİS EDİLSİN

CHP’DE FLAŞ GELİŞME

CHP’Lİ ÇALIKSOY’DAN BÜYÜKŞEHİR’E KENT LOKANTASI RESTİ

DEVA’DAN İSTİFA EDEN BEKİR ULU ANAHTAR PARTİ'YE GEÇTİ

MİLLETVEKİLİ ATAŞ, SİVASLILARLA BULUŞTU

FATİH ERYILMAZ, GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ