Talas’ta 7’den 70’e vatan sevgisi

TALAS BELEDİYESİ PERSONELİNE YÖNELİK BAŞLATILAN VATAN SEVGİSİ VE MİLLİ MANEVİ DEĞERLER PROGRAMI SONA ERDİ.TALAS BELEDİYESİ PERSONELİNE YÖNELİK BAŞLATILAN VATAN SEVGİSİ VE MİLLİ MANEVİ DEĞERLER PROGRAMI SONA ERDİ.TALAS BELEDİYESİ PERSONELİNE YÖNELİK BAŞLA

YAŞAM 17.04.2022 10:31:52 0
Talas’ta 7’den 70’e vatan sevgisi
Talas Belediyesi personeline yönelik başlatılan vatan sevgisi ve milli manevi değerler programı sona erdi.
Geçtiğimiz salı günü başlayan ve 4 gün boyunca tüm personelin katılımıyla devam eden program, son gün çalışanların aileleri ile vatandaşlara açık olarak düzenlendi. Programa katılan çocuklar da anlatılanları ilgiyle izledi. Programın son gününde ‘25 Nisan Çanakkale Kara Savaşlarının 107. Yıl Dönümü çerçevesinde Çanakkale Kahramanları’ temasıyla Ezineli Yahya Çavuş Belgeseli de gösterildi. Talas Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen programda Erciyes Üniversitesi öğretim üyesi Ahmet Nedim Kilci tarafından ‘Çanakkale Ruhu’ üzerinden vatan sevgisi, Millî Mücadele yaşanan fedakarlıklar ve kahramanlıklar anlatıldı.
Organizasyonda ayrıca Çanakkale’de ve Kurtuluş Savaşı yıllarında verilen mücadeleye dair çok özel fotoğraflarla anlatımlar yapan Ahmet Nedim Kilci, Milli Mücadelede yaşanan olaylardan ve Mehmetçiklerin hayat hikayelerinden kesitler sundu.
Yorum

YRP YAHYALI İLÇE BAŞKANLIĞNDA DEVİR TESLİM

ÜMİT ÖZDAĞ KAYSERİ’DE İFTARA KATILACAK

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP KOCASİNAN’DAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

VATAN PARTİSİNDEN İTTİFAK ÇAĞRISI

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI

AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISINI YAPTI

CANDAN: TEŞKİLATIMIZ FETÖ İLE İLİŞKİLENDİRİLEMEZ