Talasgücü ve Hacılar kazanamadı

BÖLGESEL AMATÖR LİG 6. GRUP'TA YER ALAN TALASGÜCÜ BELEDİYESPOR VE HACILAR ERCİYESSPOR, İKİNCİ HAFTA MAÇLARINI KAZANAMADIBÖLGESEL AMATÖR LİG 6. GRUP'TA YER ALAN TALASGÜCÜ BELEDİYESPOR VE HACILAR ERCİYESSPOR, İKİNCİ HAFTA MAÇLARINI KAZANAMADI

ASAYİŞ 10.10.2022 10:07:46 0
Talasgücü ve Hacılar kazanamadı
Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta yer alan Talasgücü Belediyespor ve Hacılar Erciyesspor, ikinci hafta maçlarını kazanamadı. İki takım da öne geçtikleri maçta üstünlüklerini koruyamadı.

Bölgesel Amatör Lig 6.Grup’ta ikinci hafta maçları oynandı. İkinci hafta maçlarını deplasmanda oynayan Talasgücü Belediyespor ve Hacılar Erciyesspor, berabere kalarak haftayı 1’er puanla noktaladı. Lige Develigücü beraberliği ile başlayan Talasgücü Belediyespor, ikinci hafta maçında Kırşehir’de Mucurgücü ile karşılaştı. Maçta Oğuz Saltabaş’ın golü ile öne geçen sarı lacivertliler, ilk yarının bitimine 2 dakika kala kalesinde gol gördü. Rakibi karşısında sayısız fırsatları değerlendiremeyen Talasgücü Belediyespor, 1-1’lik eşitliği bozamadı ve sahadan 1 puanla ayrıldı.

Yozgat deplasmanında Bozokspor’a konuk olan Hacılar Erciyesspor da, 26. dakikada Bora Barlas’ın attığı gole 1-0 öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı. Ev sahibi ekibin golü 37. dakikada Ercan Kuruçay’dan geldi. İkinci yarıda her iki takımın da gol girişimleri sonuç vermeyince maç 1-1 berabere bitti. İlk haftayı 3 puanla kapatan Hacılar Erciyesspor, deplasmandan yenilmeden dönerek puanını 4’e yükseltti.
Yorum

GENÇ, DEVELİ ESNAFININ SORUNLARINI DİNLEDİ

MHP’LİLER İFTARDA BULUŞTU

YRP YAHYALI İLÇE BAŞKANLIĞNDA DEVİR TESLİM

ÜMİT ÖZDAĞ KAYSERİ’DE İFTARA KATILACAK

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP KOCASİNAN’DAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

VATAN PARTİSİNDEN İTTİFAK ÇAĞRISI

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI