Talas Belediyesi’nde kırsal mahallelerin nabzı tutuldu

TALAS BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA YALÇIN, İLÇEYE BAĞLI KIRSAL MAHALLELERİN MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELEREK MAHALLELERİN MEVCUT DURUMLARI, İHTİYAÇLARI VE TALEPLERİ ÜZERİNE ÖNEMLİ BİR TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİ. BAŞKANLIK TOPLANTI SALONU'NDA DÜZENLENEN TOPLANTIY

YAŞAM 7.05.2025 13:18:02 0
Talas Belediyesi’nde kırsal mahallelerin nabzı tutuldu
Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, ilçeye bağlı kırsal mahallelerin muhtarlarıyla bir araya gelerek mahallelerin mevcut durumları, ihtiyaçları ve talepleri üzerine önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Başkanlık Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya Talas Kaymakamı Yaşar Dönmez’in yanı sıra, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Elmalı, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İsmail Kılıç, İlçe Müftüsü Bünyamin Turgut, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Fatih Özer ve İlçe Emniyet Müdürü Enis Şimşek de toplantıda hazır bulundu.
Toplantı, yerel yönetim ile kırsal mahallelerin temsilcileri arasındaki iletişimi güçlendirmek ve sahadaki sorunlara doğrudan çözüm üretmek amacıyla düzenlendi. Muhtarlar, kendi mahallelerindeki altyapı, üstyapı, ulaşım, çevre düzenlemesi ve sosyal hizmetler gibi konulardaki beklenti ve önerilerini Başkan Yalçın ve ilgili kurum amirlerine iletme fırsatı buldu.

"Kırsal mahallelerimiz çok önemli"
Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, toplantıda yaptığı konuşmada, kırsal mahallelerin gelişiminin ve sorunlarının çözümünün kendileri için büyük önem taşıdığını vurguladı. Muhtarların, mahallelerin sesi ve kulağı olduğuna dikkat çeken Başkan Yalçın, gelen taleplerin titizlikle değerlendirildiğini ve imkanlar dahilinde en hızlı şekilde çözüme kavuşturulması için çalışıldığını belirtti.

"Koordineyle çalışıyoruz"
Talas Kaymakamı Yaşar Dönmez ise, toplantının yerel yönetim, mülki idare ve güvenlik güçleri arasındaki iş birliğinin güzel bir örneği olduğunu ifade etti. Kaymakam Dönmez, vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması ile kamu hizmetlerinin etkin bir şekilde sunulması konularında tüm kurumların koordineli çalışmasının önemine değindi.

Güvenlik ve asayiş de masada
İlçe Jandarma Komutanı ve İlçe Emniyet Müdürü de kendi görev alanlarına giren güvenlik ve asayiş konularında muhtarlardan gelen bilgileri dinleyerek, kırsal mahallelerdeki güvenlik durumu hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Muhtarlardan Başkan Yalçın’a teşekkür
Toplantı, muhtarların söz alarak mahallelerine ilişkin taleplerini dile getirmesi ve çözüm önerileri sunmasıyla devam etti. Talep ve öneriler titizlikle not alınırken, kırsal mahalle muhtarları, düzenlenen toplantıdan duydukları memnuniyeti dile getirerek, yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Yalçın’a teşekkür etti.
Yorum

CHP GENEL BAŞKANINA TOKATLI SALDIRI

ERSOY’DAN GENÇ İSTİHDAMI İÇİN TBMM’YE SORU ÖNERGESİ

KENANOĞLU BELEDİYELERİ UYARDI

MHP İL TEŞKİLATINDAN İSTİŞARE TOPLANTISI

KOCASİNAN BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ÖZKAN HAYATINI KAYBETTİ

ZAFER PARTİSİN'DEN ÖZDAĞ'A ÖZGÜRLÜK İÇİN 10 BİN İMZA

TAŞ MEDRESELİ ÜLKÜCÜLER BİR ARAYA GELDİ... ÜLKÜCÜ ŞEHİTLER ANILDI

YRP İL BAŞKANI ABDULLAH TURAÇ: "NAFAKA ZULMÜNE SON VERİLMELİ"

EKREM İMAMOĞLU’NDAN KAYSERİ’YE MESAJ VAR

CHP YOZGAT’TA MİTİNG YAPTI