TACETTİN VELİ MAHALLESİNDE ASFALT ÇALIŞMASI BAŞLADI

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu Tacettin Veli Mahallesi'nde büyük ölçekli asfaltlama çalışmalarına başlandığını söyledi.

9.09.2020 13:40:00 0
TACETTİN VELİ MAHALLESİNDE ASFALT ÇALIŞMASI BAŞLADI

TACETTİN VELİ MAHALLESİNDE ASFALT ÇALIŞMASI BAŞLADI

 edi.
   Altyapısı tamamlanan ve zemin çalışması sonrası bu bölgenin Kayseri için önemli bir yer olduğunu, çünkü Kızılay Hastanesi ile iki özel hastanenin daha bu bölgede yer almakta olduğunu belirten Başkan Palancıoğlu, "Bu yılı ağaçlandırma yılı ilan ettik fakat asfaltta rekora gidiyoruz. Şehrin şu anda üç ayrı bölgesinde asfaltlama çalışması yapılmaktadır. Ancak büyük ölçekli olan Tacettin Veli bölgesinde çalışıyoruz. Çarşı içi olması sebebiyle ekip sayısı ile iş makinası ve araç sayısını artırdık" dedi.
   Tacettin Veli bölgesindeki asfaltlama çalışması ile otobüs duraklarının başlangıç noktası olmasının önemli olduğunu çünkü şehir içi belediye otobüs işletmesinin sürekli hizmet vermesi gerektiğini ifade eden başkan Dr. Palancıoğlu bu çalışmalar ile aynı zamanda sağlık hizmetlerine de bir bakıma yatırım yapıldığını sözlerine ekledi.
   Haber Merkezi

 

Yorum

YRP YAHYALI İLÇE BAŞKANLIĞNDA DEVİR TESLİM

ÜMİT ÖZDAĞ KAYSERİ’DE İFTARA KATILACAK

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP KOCASİNAN’DAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

VATAN PARTİSİNDEN İTTİFAK ÇAĞRISI

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI

AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISINI YAPTI

CANDAN: TEŞKİLATIMIZ FETÖ İLE İLİŞKİLENDİRİLEMEZ