Sultan Sazlığı’nda park yeri sorunu çözüm bekliyor

KAYSERİ'NİN YEŞİLHİSAR-DEVELİ-YAHYALI ÜÇGENİNDE BULUNAN SULTAN SAZLIĞI MİLLİ PARKININ ZİYARETÇİLERİNİN ARTMASIYLA OLUŞAN OTOPARK SORUNU ÇÖZÜM BEKLİYOR.

YAŞAM 22.06.2021 14:08:33 0
Sultan Sazlığı’nda park yeri sorunu çözüm bekliyor
Kayseri’nin Yeşilhisar-Develi-Yahyalı üçgeninde bulunan Sultan Sazlığı Milli Parkının ziyaretçilerinin artmasıyla oluşan otopark sorunu çözüm bekliyor.
Sultan Sazlığı Milli Parkı’nda normalleşmenin ardından ziyaretçi ve turist akını başladı. Sultan Sazlığı Milli Parkları içerisinde pansiyon ve restorant işletmeciliği yapan Mesut Atasoy; turist yoğunluğunun kendilerini memnun ettiğini fakat, araç park yeri sorunu olduğunu söyledi. Atasoy; "Bazen araçlar girip çıkarken kazalar bile olabiliyor" diyerek araçların gelişigüzel durmaları ve çöp konteynırlarının olduğu yere park ettiklerini söyledi. Atasoy; "Cumhurbaşkanımızın teveccühü ile koruma altına alınan bu mirasa gerekli adımların bir an evvel atılarak bu kötü manzaranın ve park sorunun giderilmesini, buraya gelen turistlere kotu bir intiba bırakmaması adına yetkililerce bir an evvel çözülmesini istiyoruz" dedi.
Yorum

YRP YAHYALI İLÇE BAŞKANLIĞNDA DEVİR TESLİM

ÜMİT ÖZDAĞ KAYSERİ’DE İFTARA KATILACAK

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP KOCASİNAN’DAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

VATAN PARTİSİNDEN İTTİFAK ÇAĞRISI

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI

AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISINI YAPTI

CANDAN: TEŞKİLATIMIZ FETÖ İLE İLİŞKİLENDİRİLEMEZ