Spor Okullarına rekor katılım

KAYSERİ’DE GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI SPOR OKULLARI KAPSAMINDA AÇILAN KURSLARA TEMMUZ AYINDA YAPILAN KAYITLAR REKOR KIRDI. 12 KAYIT MERKEZİ 40 BRANŞ 110 ANTRENÖRLE TOPLAM 17 BİN GENCE ULAŞAN SPOR OKULLARI, AĞUSTOS AYINDA BU SAYIYI 40 BİNE ULAŞTIRMAYI HEDE

ASAYİŞ 12.07.2021 16:44:28 0
Spor Okullarına rekor katılım
Kayseri’de Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Okulları kapsamında açılan kurslara Temmuz ayında yapılan kayıtlar rekor kırdı. 12 kayıt merkezi 40 branş 110 antrenörle toplam 17 bin gence ulaşan spor okulları, Ağustos ayında bu sayıyı 40 bine ulaştırmayı hedefliyor.
GSB Spor Okulları kapsamında Kayseri İl Müdürlüğü Hentbol Antrenörü Levent Kaya nezaretinde Talas ve Danişmentgazi Spor Salonunda yapılan kurslarda çocuklar salonları dolduruyor. Hentbolda Talas ve Danişmentgazi Spor Salonlarında haftada toplam 5 gün sporculara antrenman yaptırılıyor.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı “Kayseri’de GSB Spor Okullarına olan rekor katılım bizleri sevindiriyor. Ancak bu sayıyı artırmak için gece gündüz çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. 17.000 olan kayıtlarımızı ağustos ayında 40.000’e çıkararak, sporun tabana yayılmasını amaçlıyoruz” dedi.
Yorum

YRP YAHYALI İLÇE BAŞKANLIĞNDA DEVİR TESLİM

ÜMİT ÖZDAĞ KAYSERİ’DE İFTARA KATILACAK

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP KOCASİNAN’DAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

VATAN PARTİSİNDEN İTTİFAK ÇAĞRISI

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI

AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISINI YAPTI

CANDAN: TEŞKİLATIMIZ FETÖ İLE İLİŞKİLENDİRİLEMEZ