SP GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISINI YAPTI

ALTUN, "20 YILDIR TOPLUMDAN İZOLE EDİLMEYE ÇALIŞILDIK!"

SİYASET 6.10.2024 11:38:00 0
SP GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISINI YAPTI

Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Erdal Altun, partisinin il divan toplantısında Ak Parti iktidarını eleştirdi. Altun, “yaklaşık 20 yıl boyunca Ak Parti zihniyeti tarafından toplumdan izole edilmeye çalışıldıklarını, bu süreçte ise ülkenin tehlikelerle yüz yüze getirildiğini söyledi.

Saadet Partisi Genişletilmiş il divan toplantısını yaptı. Toplantıya, il ve ilçe yöneticileri ile kalabalık bir partili katıldı. Burada bir konuşma yapan İl Başkanı Erdal Altun, önce Orta doğuyu kan gölüne çeviren İsrail’e tepki gösterdi ve "Filistin, Gazze ve Doğu Türkistan İçin Tek Yürek Olmalıyız" ifadelerini kullandı.

Konuşmasında Suriye iç savaşı sırasında partilerinin barış çağrısında bulunduğunu hatırlatan Altun, "Bizi Esad’cı olmakla suçladılar. Bugün ise, Suriye ile görüşme talebinde bulunmaktan başka çareleri kalmadı. Filistin konusunda da Siyonist İsrail'in gerçekleştirdiği katliamlara uzun süredir tanık olduklarını ifade eden Altun, hükümetin bu konuda yeterli adımlar atmadığını dile getirdi. "Yıllardır Siyonizm konusunda uyarılarımız dikkate alınmadı, ancak bugün devletin terör devleti dediği İsrail'in elçisini sınır dışı edemediniz" ifadelerini kullandı.Altun, Doğu Türkistan’daki Çin zulmüne de değinerek, "İktidar ortağı MHP'nin ve hükümetin bu konuda attığı bir adım görebiliyor muyuz?" diye sordu. Ayrıca, son dönemlerde yaşanan ekonomik sıkıntılara da dikkat çekti. "Yolsuzluklar ve yandaş zengin etmekle ülkemizi ne hale getirdiniz? Açlık sınırı ve emekli maaşları ile ilgili veriler trajikomik boyutlara ulaştı" dedi.

Başkan Erdal Altun, konuşmasını Ak Parti iktidarını eleştirerek sonlandırdı. Altun şunları kaydetti.” yaklaşık 20 yıl boyunca Ak Parti zihniyeti tarafından toplumdan izole edilmeye çalışıldıklarını, bu süreçte ülkenin tehlikelerle yüz yüze geldiğini belirtti. "Arap Baharı'nın başlangıcında, o günlerde Erbakan Hocamızın uyarılarının hiçe sayıldığını biliyoruz. Bu süreçte dökülen kanlar, başlatılan yeni işgallerin bir sonucudur" Haber: Mehmet Yılmaz

 

 


BURSA MİLLETVEKİLİ KAYSERİLİ TÜRKOĞLU İYİ PARTİYİ ZİYARET ETTİ

MHP’DE ÜÇ BAŞKAN GÖREVİ DEVRALDI

MHP’DE DEPREM… İL BAŞKANI SEYİT DEMİREZEN İLE KOCASİNAN İLÇE BAŞKANI HACI ALİ DOĞAN GÖREVDEN ALINDI

SP GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISINI YAPTI

GÜÇLENEREK BÜYÜMEYE DEVAM EDİYORUZ

AK PARTİ'DE DELEGE SEÇİMLERİ YAPILDI

İYİ PARTİLİ KAZIM YÜCEL'DEN MANGAL TEPKİSİ

KARAMETE’DEN AKAR’A SOSYALLEŞME TEPKİSİ

KENANOĞLU: 'İYİ PARTİ ENTÜBE DURUMDA

DP GİK ÜYESİ KAMİL KARAMETE: HİKÂYENİN SONU GELDİ