SP GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISINI YAPTI

ALTUN, "20 YILDIR TOPLUMDAN İZOLE EDİLMEYE ÇALIŞILDIK!"

SİYASET 6.10.2024 11:38:00 0
SP GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISINI YAPTI

Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Erdal Altun, partisinin il divan toplantısında Ak Parti iktidarını eleştirdi. Altun, “yaklaşık 20 yıl boyunca Ak Parti zihniyeti tarafından toplumdan izole edilmeye çalışıldıklarını, bu süreçte ise ülkenin tehlikelerle yüz yüze getirildiğini söyledi.

Saadet Partisi Genişletilmiş il divan toplantısını yaptı. Toplantıya, il ve ilçe yöneticileri ile kalabalık bir partili katıldı. Burada bir konuşma yapan İl Başkanı Erdal Altun, önce Orta doğuyu kan gölüne çeviren İsrail’e tepki gösterdi ve "Filistin, Gazze ve Doğu Türkistan İçin Tek Yürek Olmalıyız" ifadelerini kullandı.

Konuşmasında Suriye iç savaşı sırasında partilerinin barış çağrısında bulunduğunu hatırlatan Altun, "Bizi Esad’cı olmakla suçladılar. Bugün ise, Suriye ile görüşme talebinde bulunmaktan başka çareleri kalmadı. Filistin konusunda da Siyonist İsrail'in gerçekleştirdiği katliamlara uzun süredir tanık olduklarını ifade eden Altun, hükümetin bu konuda yeterli adımlar atmadığını dile getirdi. "Yıllardır Siyonizm konusunda uyarılarımız dikkate alınmadı, ancak bugün devletin terör devleti dediği İsrail'in elçisini sınır dışı edemediniz" ifadelerini kullandı.Altun, Doğu Türkistan’daki Çin zulmüne de değinerek, "İktidar ortağı MHP'nin ve hükümetin bu konuda attığı bir adım görebiliyor muyuz?" diye sordu. Ayrıca, son dönemlerde yaşanan ekonomik sıkıntılara da dikkat çekti. "Yolsuzluklar ve yandaş zengin etmekle ülkemizi ne hale getirdiniz? Açlık sınırı ve emekli maaşları ile ilgili veriler trajikomik boyutlara ulaştı" dedi.

Başkan Erdal Altun, konuşmasını Ak Parti iktidarını eleştirerek sonlandırdı. Altun şunları kaydetti.” yaklaşık 20 yıl boyunca Ak Parti zihniyeti tarafından toplumdan izole edilmeye çalışıldıklarını, bu süreçte ülkenin tehlikelerle yüz yüze geldiğini belirtti. "Arap Baharı'nın başlangıcında, o günlerde Erbakan Hocamızın uyarılarının hiçe sayıldığını biliyoruz. Bu süreçte dökülen kanlar, başlatılan yeni işgallerin bir sonucudur" Haber: Mehmet Yılmaz

 

 

Yorum

İSMAİL SALEP: “TÜRKİYE İÇİN GÜÇLÜ DEVLET, GÜÇLÜ MİLLET HEDEFİ”

PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA MÜJDEYİ VERDİ

TAHİR KESKİNKILIÇ, PARTİMİZİN BARAJ SORUNU YOK

PATAT, GENEL BAŞKANLA BİR ARAYA GELDİ

İYİ PARTİLİ KADINLAR KAHVE GÜNÜNDE BULUŞTU

ALTUN, GENEL BAŞKAN ARIKAN’LA BİR ARAYA GELDİ

ERYILMAZ’DAN GÜNEŞ’E SERT SÖZLER

MİLLET DERNEĞİNDE “MODERN SÖMÜRGECİLİK”SEMİNERİ DÜZENLENDİ

İYİ PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI

MHP MELİKGAZİ'DEN BELSİN ÇIKARMASI TİTİZBAŞ, HEMŞEHRİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ