SİYASİLER PINARBAŞINA AKIN EDİYOR

MİLLET-VEKİL BULUŞMASI YAPILDI

SİYASET 19.05.2024 11:24:00 0
SİYASİLER PINARBAŞINA AKIN EDİYOR

Pınarbaşı tarihinin en hareketli günlerinden birini yaşıyor. Cumhur İttifakı bileşenleri geçtiğimiz günde Pınarbaşı’na adeta çıkarma yaptı. Milletvekilleri, belediye başkanları, siyasi partilerin il başkanları ve vatandaşlarla bir araya gelirken, dünde Millet-Vekil Buluşması’nda MHP Milletvekilleri Pınarbaşılılarla buluştu.

Millet-vekil buluşmasını csosyal medya hesaplarından paylaşan Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, 2 Haziran seçimine kadar gece uyumadan gündüz yorulmadan çalışacaklarını belirterek, ‘Sevdamız Pınarbaşımız’da, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreter Yardımcımız ve İzmir Milletvekilimiz Tamer Osmanağaoğlu ile birlikte Millet-Vekil buluşması düzenleyerek hemşerilerimizle bir araya geldik, taleplerini dinleyip dertlerine derman olmaya gayret gösterdik. Yemin ettik, Sevdamızın adı, mücadelemizin adı olacak. Hakkımız olanı geri almak için gece uyumadan, gündüz yorulmadan çok çalışacağız.’ dedi. 

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir’de yaptığı paylaşımda geçtiğimiz hafta sonu ün boyu Pınarbaşılı hemşerilerimiz ve esnaflarımızla bir aradaydık. Sevdiren ve gönüllerde yer veren Rabbimize hamdolsun. Başbuğumuz Alparslan Türkeş beyin ata toprağı olan Pınarbaşı, asil duruşunu 2 Haziran’da inşallah yine iradesiyle beraber gösterecek ve Milliyetçi Hareket’i bağrına basacaktır ifadelerini kullandı. Haber: Mehmet Yılmaz