SİYASETTE NEZAKET VE VEFADAN ASLA AYRILMAYACAĞIZ

Merkez Partisi Genel Başkanı Pelin Gündeş Bakır’dan vefa vurgusu

14.08.2024 11:00:00 0
SİYASETTE NEZAKET VE VEFADAN ASLA AYRILMAYACAĞIZ

  Bir süre önce Merkez Parti Genel Başkanı olan Pelin Gündeş Bakır, partinin internet sitesinde eski genel başkanın yer almasından dolayı gelen eleştirilere vefa vurgusu ile cevap verdi. Bakır, “Bizler kaptı kaçtı, yağmacı bir güruh değiliz. Siyasette yol yürürken nezaketten, medeniyetten, vefadan ve müspet hareketten asla ayrılmayacağız” dedi.

  Merkez Parti’nin internet sitesinde hala eski genel başkanAbdurrahimKarslı’nın gözüküyor olması bazı kesimler tarafından eleştirilmişti. Partinin yeni genel başkanı Pelin Gündeş Bakır eleştirilere sosyal medya hesabından ahde vefa vurgusu ile cevap verdi. 
Bakır, "Kıymetli takipçilerim, son günlerde neden Merkez Parti twitter hesabında hala eski Genel Başkanınız gözüküyor, neden internet sayfanızı güncellemediniz gibi mesajlar geliyor. Bu bilinçli bir tercihtir. Resimleri, haberleri yavaş yavaş güncelliyoruz. Münasip olanı budur. Bizler kaptı kaçtı, yağmacı bir güruh değiliz. Siyasette yol yürürken nezaketten, medeniyetten, vefadan ve müspet hareketten asla ayrılmayacağız. Ben 3 Ağustos’ta Merkez Parti Genel Başkanı oldum. İş başına gelir gelmez partiye onlarca yıldır emek veren Abdurrahim Hoca ve arkadaşlarının isim ve resimlerini hızla kaldırmanın büyük bir nezaketsizlik ve vefasızlık olduğunu düşünüyorum. Partimizde eski-yeni ayrımı yapmıyoruz. Merkez Parti’ye 2014’ten beri emek veren tüm gönüldaşlarımız başımızın tacıdır. Beraberiz, beraber yol yürüyeceğiz. İnsan kalbi kırmadan, can yakmadan, kimseye vefasızlık etmeden, kul hakkına girmeden yol yürümek hayatım boyunca düsturum oldu. 52 yaşındayım. Bu yaştan sonra değişemem. Abdurrahim Bey çok saygıdeğer, çok kıymetli bir Medeni Hukuk Profesörüdür. Çok kıymetli bir İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Hocasıdır. Avrupa’da en iyi üniversitelerin hukuk fakültelerinde ders veren çok kıymetli ve donanımlı bir bilim adamıdır. Hayatını çok küçük yaşlardan beri okumaya adamış büyük bir Horasanlı alimdir. Kendisine çok büyük saygı duyuyorum. Siyasetçiden önce hepimiz insanız. Siyasette saygı, sevgi ve hasbilikten asla ayrılmayacağım. Bana yakışanı budur. Bu duruşum asla değişmeyecektir.”
Haber Merkezi


KENANOĞLU: 'İYİ PARTİ ENTÜBE DURUMDA

DP GİK ÜYESİ KAMİL KARAMETE: HİKÂYENİN SONU GELDİ

CHP’Lİ AŞKIN GENÇ, 300 VEKİL ÇIKARTIP İKTİDAR OLACAĞIZ

BAYRAKLI’DAN TEBER’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

MİLLETVEKİLİ ERSOY'DAN SİTEM DOLU PAYLAŞIM

AĞIRALİOĞLU’NUN KURACAĞI PARTİYE İL BAŞKANI BULUNDU

MİLLETVEKİLİ GENÇ, MAHZEMİNDE ÇİFTÇİLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ

ELİTAŞ: TİP MİLLETVEKİLİ AHMET ŞIK, MECLİSTE TERÖR ESTİRDİ

ÜLKÜ OCAKLARI KAYSERİ İL BAŞKANI HALİT YAĞMUR: HER BOZKURT İŞARETİ YAPAN ÜLKÜCÜ DEĞİLDİR

DİRMEN “İSTEDİĞİNİZ OLMADI OLMAYACAK”