Sevgililer Günü’nde trend kırmızı gül

KAYSERİ’DE ÇİÇEKÇİLİK YAPAN UĞUR ÖZCAN, 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ DOLAYISIYLA ÇİÇEKÇİLERDE YOĞUNLUĞUN BAŞLADIĞINI BELİRTEREK, VATANDAŞLARIN EN ÇOK AŞKIN İFADESİ OLAN KIRMIZI GÜLÜ TERCİH ETTİĞİNİ SÖYLEDİ.KAYSERİ’DE ÇİÇEKÇİLİK YAPAN UĞUR ÖZCAN, 14 ŞUBAT SEV

YAŞAM 13.02.2026 14:25:51 0
Sevgililer Günü’nde trend kırmızı gül
Kayseri’de çiçekçilik yapan Uğur Özcan, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde vatandaşların en çok aşkın ifadesi olan kırmızı gülü tercih ettiğini söyledi.
Kayseri’de 14 Şubat Sevgililer Günü’nden dolayı çiçekçilerde yoğunluk başladı. 35 yıldır çiçekçilik yapan Uğur Özcan vatandaşların en çok kırmızı gülü tercih ettiklerini belirtti. Her vatandaşın bütçesine göre buket yaptıklarını söyleyen Özcan, "35 yıldır çiçekçilik yapıyorum. Çiçek özel günlerde, doğumda, ölümde her zaman lazım olan bir ürün. 14 Şubat’tan dolayı yoğunluğumuz var. Herkes sevdiğini mutlu etmek için bir çiçek demet yaptırmanın peşinde. Yoğunluk gayet normal, fiyatlarımız da makul. Herkes kendi bütçesine göre az çok demeden eşini, sevgilisini mutlu etmenin bir yolunu arıyorlar. Bizde insanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz" dedi.
Sevgililer Günü’nde en çok gülün tercih edildiğini kaydeden Özcan, "Kırmızı gül aşkı ifade eder. Gülün yanında orkideler, nergisler, papatyalar ve mevsim çiçeklerimiz var. Bu mevsimde yetişen çiçeklerin tamamı mevcut. Fiyatlar 650-700 TL’ den başlıyor ve çiçeğin büyüklüğüne göre sınır yok ama her bütçeye uygun şekilde yapılıyor. Güllerimizin tane fiyatı 100 TL’den gidiyor ve her bütçeye uygun tasarımlarımız var" şeklinde konuştu.
Yorum

GENÇ, DEVELİ ESNAFININ SORUNLARINI DİNLEDİ

MHP’LİLER İFTARDA BULUŞTU

YRP YAHYALI İLÇE BAŞKANLIĞNDA DEVİR TESLİM

ÜMİT ÖZDAĞ KAYSERİ’DE İFTARA KATILACAK

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP KOCASİNAN’DAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

VATAN PARTİSİNDEN İTTİFAK ÇAĞRISI

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI