Şehit pilot İlgen’in naaşı Kayseri’de

GÜRCİSTAN-AZERBAYCAN SINIRINDA DÜŞEN TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ'NE (TSK) AİT 'C130' TİPİ ASKERİ UÇAĞINDA ŞEHİT OLAN HAVA PİLOT BİNBAŞI NİHAT İLGEN'İN NAAŞI KAYSERİ'YE GETİRİLDİ.

YAŞAM 14.11.2025 11:34:11 0
Şehit pilot İlgen’in naaşı Kayseri’de
Gürcistan-Azerbaycan sınırında düşen Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) ait ’C130’ tipi askeri uçağında şehit olan Hava Pilot Binbaşı Nihat İlgen’in naaşı Kayseri’ye getirildi.
11 Kasım’da Azerbaycan’dan Türkiye’ye dönmek için havalanan ve Gürcistan hava sahası sınırları içinde düşen TSK’ya ait ’C130’ tipi askeri kargo uçağında şehit olan Binbaşı Nihat İlgen ile Hava Uçak Bakım Astsubay Başçavuş Burak Özkan’ın naaşları, Ankara’da düzenlenen törenin ardından Kayseri’ye getirildi. Şehitlerin Türk Bayrağı’na sarılı tabutları, havaalanında il protokolü tarafından karşılandı. Şehit İlgen’in cenazesi, Kalemkırdı Camii’nde cuma namazını müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından düzenlenecek törenle defnedilecek.
Öte yandan, Astsubay Başçavuş Burak Özkan’ın naaşı ise toprağa verilmek üzere Niğde’ye gönderilecek. Özkan, ikindi namazını müteakip Niğde’de defnedilecek.
Yorum

CHP’NİN 9 İLÇE BAŞKANI İLE 4 BELEDİYE BAŞKANI ANKARA’YA ÇIKARMA YAPTI

DEVA PARTİSİ GECE ÇALIŞANLARI ZİYARET ETTİ

ÜLKÜ OCAKLARI GENEL BAŞKANI YILDIRIM KAYSERİ’YE GELDİ

İYİ PARTİ 4.OLAĞAN İL KONGRESİNDE KIRAN KIRANA YARIŞ

CHP DEVELİ HEYETİNDEN ÖZER’E TEBRİK ZİYARETİ

MHP’LİLER FELAHİYE'DE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

MHP’NİN TÜM BELEDİYE BAŞKANLARI ANKARA’DA TOPLANDI

DEVA PARTİSİ İL BAŞKANLIĞI SAYIŞTAY RAPORU SONUCUNU AÇIKLADI

BAHÇELİ’NİN ‘DEMİRTAŞ’ AÇIKLAMASINA CHP’Lİ ÜNALMIŞ’TAN TEPKİ “NEREDEN, NEREYE”

GENÇ’DEN ÖZER’E TEBRİK ZİYARETİ