RÜMEYSALAR ÖLMESİN…

Kayseri Barboros mahalle muhtarı Levent Karakaya yaptığı açıklamada Rümeysa’ya Ahlahtaün rahmet kederli ailesi ve yakınlarına da başsağlığı ve sabırlar diledi.

EĞİTİM 26.10.2022 12:29:00 0
RÜMEYSALAR ÖLMESİN…

Turgut Reis Mahallesi Turgut Reis Caddesi üzerinde meydana gelen kazada yaşamını yitiren Atatürk Anadolu Lisesi 10'uncu sınıf öğrencisi Rümeysa Köroğlu'nun hayıtını yitirmesi ilimizdeki bir çok sorunu da yeniden gündeme getirdi.

Kayseri Barboros mahalle muhtarı Levent Karakaya yaptığı açıklamada öncelikle Rümeysa’ya Ahlahtaün rahmet kederli ailesi ve yakınlarına da başsağlığı ve sabırlar diledi.

TEKLİ EĞİTİME GEÇİLMELİ…

Karakaya, bu tür kazaların en önemli sebeplerinden birisinin halen ilimizde ikili eğitim sürmesinin olduğuna dikkat çektiği açıklamasında “Rümeysa ikili eğitimin kurbanıdır. Kayseri gibi bir kent nasıl tekli eğitime geçemiyor. Bir öğrencinin saat 19.00-20.00’a kadar okulda kalması uygun mu?

Kaydı ki bu kadar yoğunluktan sonra bu saatler öğrencilerin dikkatinin en dağınık olduğu zaman dilimleri” dedi.

YANIBAŞIMIZDAKİ TEHLİKE…

Başta Kaymakamlıklar eli ile İl Emniyet müdürlüğü Trafik Şube  ve UKOME yetkililerinin alması gereken önlemlere de dikkat çeken Karakaya,en önemli sorumluluğun İl Milli Eğitim müdürlüğünde olduğuna değindi. Bu tür kazaların önümüzdeki günlerde daha da artma ihtimalinin yoğunlaştığını hele hele Erkilet bulvarı üzerinde bulunan Ahmet Eren okulunun tam da böylesine bir  akan trafik üzerinde bulunduğuna değinerek yetkililerden okul çıkışları ve karşıya geçişler konusunda acil önlem almalarını talep eti. MUSTAFA CENGİZ

 


SEBATİ ATAMAN İYİ PARTİDEN İSTİFA ETTİ

CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”