Ramazan Taş’ın golü galibiyete yetmedi

BÖLGESEL AMATÖR LİG (BAL) EKİPLERİNDEN TALASGÜCÜ BELEDİYESPOR'UN BAŞARILI OYUNCUSU RAMAZAN TAŞ'IN, SUVERMEZ KAPADOKYASPOR’A ATTIĞI ŞIK GOL GALİBİYET İÇİN YETERLİ OLMADI.

ASAYİŞ 14.03.2023 14:00:19 0
Ramazan Taş’ın golü galibiyete yetmedi
Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Talasgücü Belediyespor’un başarılı oyuncusu Ramazan Taş’ın, Suvermez Kapadokyaspor’a attığı şık gol galibiyet için yeterli olmadı.
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grup’ta mücadele eden Talasgücü Belediyespor, ligin 19. haftasında deplasmanda Suvermez Kapadokyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Suvermez Kapadokyaspor maçında sahaya on birde çıkan ve karşılaşmanın 32. dakikasında şık bir gole imza atan tecrübeli oyuncu Ramazan Taş takımını 1-0 öne geçirdi. Attığı gol sonrası takım arkadaşları ile birlikte büyük sevinç yaşayan Ramazan Taş bu sezon ligdeki üçüncü golünü attı.
Ramazan Taş, 90+3. dakikada yerini Bahtiyar Dolma’ya bıraktı. Başarılı oyuncu maçın ardından büyük üzüntü yaşadı.
Yorum

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI

AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISINI YAPTI

CANDAN: TEŞKİLATIMIZ FETÖ İLE İLİŞKİLENDİRİLEMEZ

MTP İL BAŞKANI YILDIRIM AKGÜL: REFERANDUM YAPILMADAN ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ YAPILAMAZ

CHP İL BAŞKANI ÖZER’DEN İKTİDARA TEPKİ

CUMHUR İTTİFAKI KAYSERİ’DE TEK YÜREK

AK PARTİ'DEN 3 GÜN PAYLAŞIMI

İSMAİL SALEP: “TÜRKİYE İÇİN GÜÇLÜ DEVLET, GÜÇLÜ MİLLET HEDEFİ”