PINARBAŞI SEÇİMLERİYLE İLGİLİ FLAŞ GELİŞME

Milli Yol Partisinin Pınarbaşı Belediye Başkan adayı Servet Kantekin Memduh Uzunluoğlu lehine adaylıktan çekildiğini açıkladı.

24.04.2024 14:25:00 0
PINARBAŞI SEÇİMLERİYLE İLGİLİ FLAŞ GELİŞME

MYP’NİN ADAYI KANTEKİN, MHP LEHİNE ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Milli Yol Partisinden Pınarbaşı Belediye Başkan Adayı olan ve seçmenden bin 700 oy alan Servet Kantekin,2 Haziran’da tekrarlanacak olan seçimde cumhur ittifakının adayı Memduh Uzunluoğlu lehine adaylıktan çekildiğini açıkladı. Hiçbir beklentisinin olmadığını söyleyen Kantekin, Dünya görüşümüzü şekillendiren Ülkücü hareketin siyasi temsilcisi olan gönül dünyamda da kıymetli bir yeri bulunan MenduhUzunluoğlu’nu desteklemek üzere adaylıktan çekilme kararı aldım ifadelerini kullandı.

Milli Yol Partisinin Pınarbaşı Belediye Başkan adayı Servet Kantekin, birlikte yol yürüdüğü dava arkadaşlarıyla MHP il Başkanlığında bir basın toplantısı düzenleyerek, cumhur ittifakının adayı MenduhUzunluoğlu lehine adaylıktan çekilme kararı aldım dedi. Aldığı bu kararda hiçbir beklentisinin olmadığının altını çizen Kantekin, şunları kaydetti.” 31 Mart 2024 tarihinde yapılan seçimlerde Pınarbaşı belediye başkanlığına Milli Yol Partisi’nden aday olarak yaklaşık bin 700’e yakın oy aldım ve seçimde oy kullanan hemşehrilerimizin yüzde 10.59’unun teveccühüne mazhar oldum.Bilindiği üzere tespit edilen usulsüzlükler nedeniyle ilçe seçim kurulu, il seçim kurulu ve yüksek seçim kurulu tarafından iptal edilen Pınarbaşı belediye başkanlığı seçimi 2 Haziran tarihinde yenilenecek.Pınarbaşı’da belediye başkanlığı yapan dedem rahmetli gibi güzel ilçemizin daha iyi bir geleceğe kavuşması adına belediye başkanlığına aday olduğum seçimlerdeki sonuç ve bugün gelinen noktada Pınarbaşı’mızın geleceği için bir karar almam gerekti Tekrarlanacak olan seçimde ilçemizin aydınlık geleceğine yol açmam gerektiğine inandığım için. Yarınlarımızın teminatı olan güzel Pınarbaşı’mızın geleceğinin kararmaması için…Dünya görüşümüzü şekillendiren Ülkücü hareketin siyasi temsilcisi olan, gönül dünyamda da kıymetli bir yeri bulunan Milliyetçi Hareket Partisi lehine, MHP Belediye Başkan adayı MenduhUzunluoğlu’nu desteklemek üzere çekilme kararı aldım.Pınarbaşı ilçemizde birliğin, beraberliğin, huzurun, güvenin sağlanması dışında hiçbir beklentimiz ve talebimiz olmaksızın yapmış olduğumuz birçok istişare sonucunda vermiş olduğumuz bu kararımızın Pınarbaşı ilçemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, hepinize saygılarımı sunuyorum.”

Cumhur ittifakının Pınarbaşı Belediye Başkan adayı Memduh Uzunluoğlu’da adaylıktan çekilen ve kendisiyle yol yürüyecek olan Servet Kantekin’e teşekkür etti. Uzunluoğlu, şunları kaydetti.”Ben Servet Kantekin ve birlikte yol yürüdüğü ekibine bize olan inancı ve tam destekleri için teşekkür ediyorum. İnşallah almış oldukları bu karar hakkımızda ve Pınarbaşı hakkında hayırlı olur. Tekrar cenabı Allah hayırlı uğurlu eylesin. Allah yolumuzu açık eylesin. Tüm Pınarbaşılı hemşerilerime en derin saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Ayrıca hemşerilerimin 2 Haziran’da destek ve dualarını bekliyorum dedi.

MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen’de konuşmasında, 31 Mart seçimlerinde Pınarbaşı ilçemizde CHP’li bazı görevlilerin siyasi ahlak ve nezaketle bağdaşmayacak, hukuk dışı eylemleri tatsız olaylara sebebiyet vermiştir. CHP’nin Pınarbaşı seçimlerinde yapmış olduğu hukuksuzluklar sebebiyle seçimler iptal edilmiş, CHP’nin riyakârlıkla bezeli siyaseti Pınarbaşı da ayyuka çıkmıştır.  Ne yazık ki CHP’li malum görevlilerin usulsüzlükleri, gayri yasal tutumları ve demokratik olmayan yaklaşımları seçimlere şaibe düşürmüştür. Bunun neticesinde ise 2 Haziran’da seçim yenilenme kararı alınmıştır.Pınarbaşılı hemşerilerimiz ve dava arkadaşlarımız müsterih olsunlar, MHP’ye verilen her bir helal oyun takipçisi olduk, olmaya da devam edeceğiz. İnşallah Pınarbaşılı hemşerilerimiz 2 Haziran’da bir ve beraber olarak kenetlenecek, hırsıza, arsıza ve Pınarbaşı’nın huzurunu kaçırmaya çalışan CHP ve anarşist zihniyetine fırsat vermeyecek, iradesiyle MHP ve Cumhur İttifakı’nın yanında yer alarak Sayın Memduh Uzunluoğlu’nu yeniden ve yüksek bir oyla göreve getirecektir dedi. Başkan Demirezen, ayrıca adaylıktan çekilerek bizim adayımız Memduh Uzunluoğlu’na tam destek vereceklerini açıklayan Servet Kantekin’e de teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’da konuşmasında iptal edilen Pınarbaşı seçimleriyle ilgili hukuku süreci anlattı. Ersoy, ayrıca MYP adayı Servet Kantekin’in de Memduh Uzunluoğlu lehine adaylıktan çekildiğini belirterek, “ ben hiçbir beklentisi olmayan ve adayımız MenduhUzunluoğlu’natam destek vereceğini açıklayan Servet Kantekin’e ve ekibine yürekten teşekkür ediyorum”dedi. Ersoy, şöyle konuştu.” Sevdamız Pınarbaşı için vermiş olduğumuz kutlu mücadeleye hiç bir talep ve şahsi beklenti kaygısı gütmeden destek veren, omuz veren ve Pınarbaşı Belediye Başkanımız ve adayımız MenduhUzunluoğlu lehine çekilen Milli Yol PartisiPınarbaşı BelediyesiBaşkan adayı Servet Kantekin’e bu onurlu ve etik duruşundan dolayı teşekkür ediyorum. Sevdası Pınarbaşı olan kıymetli Pınarbaşılı hemşerilerimize ve camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.” Haber: Mehmet Yılmaz


CHP’LİLER PINARBAŞINA ÜST KURDU

SEDAT KILINÇ: BİZE SANDIKTA DESTEK VEREN HERKESE MÜTEŞEKKİRİM

SEBATİ ATAMAN İYİ PARTİDEN İSTİFA ETTİ

CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ