ÖZSOY TBB İFTARINDA ADALET BAKANI İLE GÖRÜŞTÜ

Türkiye Barolar Birliği (TBB) tarafından iftar programı düzenlendi.

19.03.2025 16:09:00 0
ÖZSOY TBB İFTARINDA ADALET BAKANI İLE GÖRÜŞTÜ

Türkiye Barolar Birliği (TBB) tarafından iftar programı düzenlendi. İftara Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un katıldığı iftarda Kayseri Baro Başkanı Murat Tolga Özsoy da hazır bulundu. Özsoy Adalet Bakanı Tunç ile bir araya geldi.

Türkiye Barolar Birliği (TBB) tarafından düzenlenen iftara Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Erinç Sağkan, Kayseri Baro Başkanı Murat Tolga Özsoy, Baro Başkanları ve Yüksek Yargı Organı mensupları katıldı. 

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yargının en önemli unsurlarından biri olan avukatları ve savunma hakkını önemsediklerini belirterek, “Hep beraber savunmayı güçlendirerek en önemli insan hakkı olan adil yargılanma hakkını daha da etkin hale getirmenin gayreti içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Kayseri Baro Başkanı Murat Tolga Özsoy da Adalet Bakanı Tunç ile bir araya geldi. İftarda görüş alış verişinde de bulunuldu. 

Haber: Semra Acar

 

 

 

 

ÜLKÜ OCAKLARI İFTAR YEMEĞİ VERDİ

TİTİZBAŞ, İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİ UNUTMADI

MHP İL BAŞKANI KALIN'DAN ÇARŞI ESNAFINA ZİYARET

ARTIK CHP’NİN DE 5 KATLI BİNASI OLDU

3917 PARTİLİ KONGREYE TRENLE GİTTİ

AK PARTİ'NİN YENİ MKYK LİSTESİNDE SÜPRİZ GELİŞME ELİTAŞ VE ATAŞ MKYK’DA

ALPEREN OCAKLARINDA YENİ GÖREVLENDİRMELER YAPILDI

GÖZLER AK PARTİ’NİN BÜYÜK KONGRESİNE ÇEVRİLDİ

ÖZSOY ŞAHİN: ELİTAŞ, EMEKLİNİN HALİNDEN ANLAMIYOR!

CHP YEŞİLHİSAR ESKİ İLÇE BAŞKANI MEHMET TUZAK VEFAT ETTİ