ÖZMEN, ASOS VE EREK AİLESİNİ İFTARDA BİR ARAYA GETİRDİ
Tuana Restoran işletmecisi Mehmet Özmen, ASOS ve EREK Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Can Gökalp ve yönetim kurulu üyelerini iftar sofrasında bir araya getirdi.
5.04.2024 11:27:00
0
Kayseri’nin tanınmış iş adamlarından, siyasetçi Mehmet Özmen, ASOS ve EREK Yönetimini iftar yemeğinde bir araya getirdi. Tuana restorantında işletmeciliğini yapan Özmen, yemekten sonra ASOS ve EREK Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Can Gökalp’ten çalışmaları hakkında bilgiler aldı.
ASOS ve EREK Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Can Gökalp, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, geçtiğimiz gün tuana restoran işletmecisi işadamı Sayın Mehmet Özmen'in iftarda misafiri olduk. kendisine teşekkür ediyorum dedi. Tuana Restaurant sahibi Mehmet Özmen'de böylesine güzel bir akşamda EREK ailesini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirterek her zaman yanlarında olduğunu söyledi. Haber: Mehmet Yılmaz
Yorum


