ÖZDEMİR’DEN HALAÇOĞLU’NA SERT TEPKİ

Kutlu Parti Genel BaşkanıYusuf Halaçoğlu’nun DEM Parti heyeti ile görüşmesi sonrası MHP’yi eleştirmesi ve vatanseverleri partisine davet etmesine MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir tepki gösterdi.

19.03.2025 16:12:00 0
ÖZDEMİR’DEN HALAÇOĞLU’NA SERT TEPKİ

Kutlu Parti Genel BaşkanıYusuf Halaçoğlu’nun DEM Parti heyeti ile görüşmesi sonrası MHP’yi eleştirmesi ve vatanseverleri partisine davet etmesine MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir tepki gösterdi. Özdemir; “Bu memleketin insanına, taşına toprağını bırakıp Graham Fuller'lerin, OrfoBengiolar'ın peşine takılan isimlerin tasmalı görevlileri iyi bilsin ki size rağmen bu ülke daha da bütünleşecek, kucaklaşacak, birleşecek, kenetlenecek ve büyüyecektir” dedi,

Kutlu Parti Genel Başkanı Yusuf Halaçoğlu MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın DEM Parti heyeti ile görüşmesini eleştirerek, “İşte bu resim ve bir diğeri gidip küfrettiğiyle sarayda tokalaşıyorsa. Bunlara karşı omurgalı, sözünün eri, menfaatini ve cebini düşünmeyen ve sadece ülkesini düşünenler olarak Kutlu Parti’yi kurmamız neden eleştiriliyor. Buyurun vatanseverler olarak bu ilkeler çerçevesinde birleşmek istiyorsanız karar sizin” demişti.

Bunun üzerini sert bir üslupla cevap veren MHP Genel Başkanı Yardımcısı İsmail Özdemir; “MHP'de grup başkanvekili iken partimizin tertemiz kurumsal yapısını İzmir'de yapılacak uluslararası bir yatırım için o dönem milletvekili olan bir başka isimle beraber kendi menfaatine kullanmaya cüret eden şahıs, durum ortaya çıktığında Sayın Genel Başkanımız'dan çiziği yiyip layığını bulmuştu. Şimdi evladı yaşındaki insanlarla iletişiminin nasıl olduğunu özellikle de Kayseri'nin çok iyi bildiği aynı isim kalkıp bize ahkam kesmeye yeltenmesin, insan içerisine çıkacak hal bırakmayız! Gidip öte tarafta kendi rezilliğinizle ne haliniz varsa onu görün. Her bir ferdinin Türkiye için her türlü bedeli ödemeye gönüllü olduğu, hasım çevreleri ve Türk Milleti'ne karşı sergilenen ve sergilenebilecek tüm oyun ve stratejileri tanıma ve engel olma konusunda tecrübe sahibi olan bir davanın mensuplarını ihtam etmeye kalkanların kimler olduğunu da iyi biliyoruz. Bu memleketin insanına, taşına toprağını bırakıp Graham Fuller'lerin, OrfoBengiolar'ın peşine takılan isimlerin tasmalı görevlileri iyi bilsin ki size rağmen bu ülke daha da bütünleşecek, kucaklaşacak, birleşecek, kenetlenecek ve büyüyecektir” ifadelerini kullandı. 
  Haber: Semra Acar 

ÜLKÜ OCAKLARI İFTAR YEMEĞİ VERDİ

TİTİZBAŞ, İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİ UNUTMADI

MHP İL BAŞKANI KALIN'DAN ÇARŞI ESNAFINA ZİYARET

ARTIK CHP’NİN DE 5 KATLI BİNASI OLDU

3917 PARTİLİ KONGREYE TRENLE GİTTİ

AK PARTİ'NİN YENİ MKYK LİSTESİNDE SÜPRİZ GELİŞME ELİTAŞ VE ATAŞ MKYK’DA

ALPEREN OCAKLARINDA YENİ GÖREVLENDİRMELER YAPILDI

GÖZLER AK PARTİ’NİN BÜYÜK KONGRESİNE ÇEVRİLDİ

ÖZSOY ŞAHİN: ELİTAŞ, EMEKLİNİN HALİNDEN ANLAMIYOR!

CHP YEŞİLHİSAR ESKİ İLÇE BAŞKANI MEHMET TUZAK VEFAT ETTİ