Otomobil tramvay yoluna girerek elektrik direğine çarptı: 2 ölü, 1 yaralı

KAYSERİ'NİN MELİKGAZİ İLÇESİNDE TRAMVAY YOLUNA GİREREK ELEKTRİK DİREĞİNE ÇARPAN OTOMOBİLDE BULUNAN 2 KİŞİ HAYATINI KAYBEDERKEN 1 KİŞİ YARALANDI.KAYSERİ'NİN MELİKGAZİ İLÇESİNDE TRAMVAY YOLUNA GİREREK ELEKTRİK DİREĞİNE ÇARPAN OTOMOBİLDE BULUNAN 2 KİŞİ HAYA

17.12.2020 23:09:34 0
Otomobil tramvay yoluna girerek elektrik direğine çarptı: 2 ölü, 1 yaralı
Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde tramvay yoluna girerek elektrik direğine çarpan otomobilde bulunan 2 kişi hayatını kaybederken 1 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Belsin 19 Mayıs Mahallesi Taha Carım Bulvarı üzerinde meydana gelen kazada Muzaffer B.’nin sürücüsü olduğu 06 DJ 6271 plakalı Ford marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu tramvay durağına girerek elektrik direğine çarptı. Kazanın ardından olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis olay yerinde güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri ise hurdaya dönen otomobildekilere müdahale etti. Yapılan kontrollerde sürücü Muzaffer B. ile Serkan A.’nın hayatını kaybettiği belirlenirken yaralı olarak çıkartılan Halil K. ise ambulans ile Kayseri Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayatını kaybedenlerin cansız bedeni incelemelerin ardından hastane morguna kaldırıldı.

Arka camdaki yazı yürek dağladı
Öte yandan kaza yapan aracın arka camındaki ’Eller Ne Derse Desin Korkma, Kullar Kader Yazamaz’ yazısı ise görenlerin yüreğini dağladı. Kazanın ardından olay yerine gelen ölenlerin yakınları ise gözyaşı döktü. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Yorum

YRP YAHYALI İLÇE BAŞKANLIĞNDA DEVİR TESLİM

ÜMİT ÖZDAĞ KAYSERİ’DE İFTARA KATILACAK

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP KOCASİNAN’DAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

VATAN PARTİSİNDEN İTTİFAK ÇAĞRISI

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI

AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISINI YAPTI

CANDAN: TEŞKİLATIMIZ FETÖ İLE İLİŞKİLENDİRİLEMEZ