OP.DR. EMRE YURDAKUL’DAN GAZETEMİZE ZİYARET
Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Emre Yurdakul, gazetemiz Gerçek Haber’e teşekkür ziyaretinde bulundu.
Yurdakul, ziyarette Yazı İşleri Müdürümüz Mustafa Cengiz’le basın camiası ve tıp dünyasıyla ilgili keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.
Sohbette Kayseri’nin sanayide olduğu gibi sağlık turizmi alanında da büyük yol katettiğini dile getiren Op. Dr. Emre Yurdakul, dünyanın birçok ülkesinden tedavi için Kayseri’yi tercih edenlerin sayısı her geçen gün artıyor, bu teveccühü basın kanalıyla duyurarak sağladığınız katma değerden dolayı siz değerli basın mensuplarımıza çok teşekkür ediyoruz.” dedi.
Bilim insanlarının sosyal sorumluluk bilinciyle dört duvar arasında kalmadan halkla iç içe olması gerektiğinin altını çizen Yazı İşleri Müdürümüz Mustafa Cengiz’ de şunları kaydetti: Hem mikrocerrahi hem de ortopedi alanında sizin başarılı çalışmalarınızı yakından izliyoruz, takip ettiğimiz kadarıyla özellikle mikrocerrahide sadece Kayseri’ye değil geniş bir bölgeye hitap ediyorsunuz, açıkçası siz doktorlar bizim için çok değerlisiniz, ziyaretinizden dolayı çok memnun olduk.Haber: Mehmet Yılmaz


