Nurettin Açıkalın: "Kayserispor mücadelenin adresi olmuştur"

KAYSERİSPOR BAŞKANI NURETTİN AÇIKALIN, KAZANDIKLARI KASIMPAŞA MAÇININ ARDINDAN YAPTIĞI AÇIKLAMADA, "KAYSERİSPOR MÜCADELENİN ADRESİ OLMUŞTUR. YİNE MÜCADELEMİZE DEVAM EDECEĞİZ. BAŞARILI GÜNLER BİZİ BEKLİYOR" DEDİ.

ASAYİŞ 2.11.2025 21:16:10 0
Nurettin Açıkalın:
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, kazandıkları Kasımpaşa maçının ardından yaptığı açıklamada, "Kayserispor mücadelenin adresi olmuştur. Yine mücadelemize devam edeceğiz. Başarılı günler bizi bekliyor" dedi.
Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında Kayserispor, sahasında karşılaştığı Kasımpaşa’yı 3-2 mağlup etti. Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, heyecanının yüksek olduğunu söyleyerek, galibiyetten dolayı mutlu olduklarını dile getirdi. Açıkalın, "Gitgelleri olan taraftarın da bizim gibi yerinde duramadığı bir maç oldu. Uzun bir aradan sonra buradan galibiyetle ayrılmak mutluluk verici. Kötü bir süreç yaşıyorduk. Kötü oynamıyorduk ama neticelendiremiyorduk. Bugün bir netice aldık. Takımımızı, teknik heyetimizi, futbolcularımızı, oynayan, oynamayan bütün oyuncularımızı tebrik ediyorum. Taraftarımız son ana kadar takıma destek verdi. Kayserispor taraftarına yakışır şekilde destek verdiler. Onlara da teşekkür ederim. Sadece 1 maç kazandık. Lig uzun maraton hala önümüzde maçlar var. Umarım bunu seriye dönüştürürüz ve hedeflediğimiz noktalara geliriz. Kayserispor desteği her zaman hakkediyordur ve o desteği de her zaman görmüştür. Kayserispor mücadelenin adresi olmuştur. Yine mücadelemize devam edeceğiz. Başarılı günler bizi bekliyor. İnşallah daha da güzel olacak" diye konuştu.
Yorum

BU BÜTÇE ÜRETİMİ DEĞİL, BORCU FİNANSE EDİYOR

CHP İLE AK PARTİ ARASINDAKİ FLAMA POLİMİĞİ SÜRÜYOR

KADINLAR KORUNMAYI DEĞİL, YAŞAMAYI HAK EDİYOR

  SP KADIN KOLLARINDAN ÇOCUK HAKLARI İÇİN ÇALIŞMA

YRP İL BAŞKANLIĞINA SEÇİLEN ALİ ÖZCAN MAZBATASINI ALDI

KENANOĞLU, SGK BAŞKANI "DERHAL GÖREVDEN ALINMALI"

MURAT KAFTAR İYİ PARTİ’YE KATILDI

ERSOY, KADIN CİNAYETLERİNDE EN AĞIR CEZA İÇİN KANUN TEKLİFİ HAZIRLAYACAK

CHP 39.OLAĞAN İL KONGRESİNİ YAPTI

ÇALIKSOY, “ULAŞIM ZAMMINA RED OYU VERDİM”