MİMARLAR ODASI VE KAYPETDER YÖNETİCELİRİNİ AĞIRLADI
AK Parti Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, Mimarlar Odası Kayseri Şube Başkanı Murtaza Er ile Kayseri Tüm Akaryakıt Bayileri Meslek Yardımlaşma Derneği Başkanı Recep Tiritoğlu’nu makamında kabul etti.
Elitaş, Sosyal Medya Hesabından yaptığı açıklamasında TMMOB Mimarlar Odası Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Murtaza Er ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri bugün ziyaretimize geldi. Kendileriyle Mimarlık mesleğinin sorunları üzerinde görüş alışverişinde bulunduk. Ziyaretlerinden ötürü Mimarlar Odası Yönetimine Teşekkür ediyorum dedi.
Elitaş, ayrıca Kayseri Tüm Akaryakıt Bayileri Meslek Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Recep Tiritoğlu başkanlığındaki heyetle de bir araya geldiklerini belirterek, Dernek yöneticilerimizin de Akaryakıt ile ilgili sorunlarını dinledik, isteklerini not aldık. Ziyaretleri için hem mimarlar odası yönetimine hem de Kaypetder yöneticilerine teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.
Haber: Mehmet Yılmaz