MÜSİAD SEKTÖR TEMSİLCİLERİ İLE BULUŞTU

MÜSİAD Şube Başkanı Ferhat Akmermer’in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya sektörün önde gelen firma sahipleri ve temsilcileri katıldı.

18.11.2025 16:20:00 0
MÜSİAD SEKTÖR TEMSİLCİLERİ İLE BULUŞTU

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Şube Başkanı Ferhat Akmermer, inşaat sektörü temsilcileri ve üyelerin katılımıyla istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda sektörün sorunları eli alındı. 

MÜSİAD Şube Başkanı Ferhat Akmermer’in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya sektörün önde gelen firma sahipleri ve temsilcileri katıldı. 

Toplantıda sektörün güncel durumu, geleceğe yönelik hedefler, kentsel dönüşüm ve kaliteli yapılaşmanın önemi, nitelikli iş gücü ihtiyacı, maliyet baskıları ve rekabet gücünün artırılmasına yönelik konular ele alındı.

  Başkan Akmermer, “Şehrimizin üretim, istihdam ve nitelikli yapılaşma yolculuğuna değer katan tüm müteahhitlerimize ve sektör temsilcilerimize teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz” dedi

Haber Merkezi 

Yorum

KAYSERİ’DEN YRP KONGRESİNE ÇIKARMA

CHP MELİKGAZİ MAHALLE TEMSİLERİ BULUŞMASI

MHP’Lİ VEKİL FİLİZ KILIÇ’TAN DİKKAT ÇEKEN ÇIKIŞ

MİLLETVEKİLİ MURAT CAHİD CINGI: DÜNYANIN İLK BORSASI KAYSERİ'DE

MİLLETVEKİLİ BAKİ ERSOY MÜJDEYİ VERDİ

CHP’NİN 9 İLÇE BAŞKANI İLE 4 BELEDİYE BAŞKANI ANKARA’YA ÇIKARMA YAPTI

DEVA PARTİSİ GECE ÇALIŞANLARI ZİYARET ETTİ

ÜLKÜ OCAKLARI GENEL BAŞKANI YILDIRIM KAYSERİ’YE GELDİ

İYİ PARTİ 4.OLAĞAN İL KONGRESİNDE KIRAN KIRANA YARIŞ

CHP DEVELİ HEYETİNDEN ÖZER’E TEBRİK ZİYARETİ